Meny 1
Scampi med tigersaus
Delikate scampi anrettes med en smaksrik tigersaus, blomkålpure, lime og krutonger.(
(Allergener: B, La, Sul, G)
Kalvefilet piccatta
Kalvefilet piccata serveres med sesongens grønnsaker, paprikasaus og ris pilaf (Allergener: La, Sel, Soy)
Ostekake med tinnved og lakris
Rik ostekake med smak av tinnved og lakris serveres med en frisk coulissaus.
(Allergener: La, G)
-
Tre retter 695,-
-
Vinpakke to glass 370,-
-
Vinpakke tre glass 555,-
-
Vinpakke fire glass 740,-
-
Vinpakke fem glass 850,-
Meny 2
Oksecarpaccio med soyakrem
Løvtynne skiver av mør oksefilet anrettes med røkt sellerikrem, pinjekjerner og soyakrem. (Allergener: B, La, Sul, G, Soy, N)
Posjert kveite med sennepssaus
Posjert kveite serveres med sennepssaus og lakserogn, sesongens grønnsaker og annapoteter.(Allergener: E, B, La, Sul, Sen)
Sjokoladeterrin med tropiske frukter
Sjokladeterrin serveres med mango- og pasjonsfruktsorbet. (Allergener: G, E, La).
-
Tre retter 695,-
-
Vinpakke to glass 370,-
-
Vinpakke tre glass 555,-
-
Vinpakke fire glass 740,-
-
Vinpakke fem glass 850,-
Meny 3
Urtegravet kveite med chiliemulsjon
Urtegravet kveite serveres med grønn chiliemulsjon, soyatapioka, villris og yuzuvinaigrette. (Allergener: E, F, Sul, Soy)
Biff tournedos i bacon
Biff tournedos rullet i bacon, servert med rødvinsglace, sesongens grønnsaker, sopp og annapoteter. (Allergener: L, E, Sel, Soy)
Eplefinancier med calvadoskaramell
Elegant mandelterte serveres med eple, hjemmelaget calvadoskaramell og vår egen vanilje- iskrem. (Allergener: E, La, N, G)
-
Tre retter 695,-
-
Vinpakke to glass 370,-
-
Vinpakke tre glass 555,-
-
Vinpakke fire glass 740,-
-
Vinpakke fem glass 850,-