Treretters

Meny 1

Sashimi av kveite med røkkalssaus og ruccola

Tynne skiver av villkveite serveres med en pikant røkkalssaus (F, Sen)

Chateaubriand

Serveres med sopp, våre nydelige grønnsaker, anna-poteter og en utsøkt portvins glace (Sul, La, Sel)

Tiramisu

Klassisk Tiramisu med amaretto serveres med kaffe, Cognac og fingerkjeks (G, La)

Meny 2

Carpaccio av urtestekt indrefilet

Serveres med ruccola og kjørvel i olje, en emulsjon av rømme, sitron/lime og grovkvernet pepper (La)

Stekt villkveite med rødvinsrisotto

Serveres med friske grønnsaker, asparges, hollandaise-saus og grovkvernet pepper (Sul, E, F, La)

Terte med sjokoladefyll, bær og glace

Terte av mørdeig fylles med deilig sjokolade og friske bær og serveres med iskrem (G, La, E, N)

Meny 3

Krabbesalat fra Hitra med paprika og chili

Serveres med sitronmajones, stangselleri og et nydelig cognac-skum (E, Sel, Sen)

Hjortemedaljong med sesongens fargerike grønnsaker

Serveres med tyttebærsalat, friske grønnsaker, rosewald-poteter og kremet soppsaus (La)

Eplefinancier med karamell og iskrem

Den franske klassikeren serveres med eple og marsipan (E, G, N, La)

  • Tre retter 750,-
  • Vinpakke to glass 395,-
  • Vinpakke tre glass 595,-
  • Vinpakke fire glass 795,-
  • Vinpakke fem glass 920,-