Lunsjretter

Flere menyer:

Fra 11.00 til 16.00

Smørbrød

  • Husets store rekesmørbrød 198,-

    Deilige reker på hjemmebakt surdeigsbrød i selskap av majones, dill og sitron. (Allergener: skalldyr, egg, gluten)

  • Biffsmørbrød 198,-

    Smørbrød med saftig biff og løk. (Allergener: gluten (i brødet) ,egg, laktose)

  • Tartarsmørbrød. 198,-

    Smørbrød med klassisk biff tartar anrettes med syltet agurk, løk, rødbeter, kapers og eggeplomme. (Allergener: gluten, egg)

Salater

  • Skalldyrsalat 230,-

    Reker og scampi serveres rikholdig på en seng av salat. Dressing og hjemmebakt surdeigsbrød hører til. (Allergener: skalldyr, bløtdyr, gluten (i brødet), laktose, rømme)

  • Kyllingsalat med Jamaican jerk chicken 235,-

    Jamaican jerk chicken byr på spennende smaker og anrettes med ananas, paprika, agurk, rødløk og vårløkdressing. (Allergener: gluten (i brødet), laktose, soya)

Desserter

  • Skutebryggas eplekake 165,-

    Lun eplekake serveres med friske bær og vår egen hjemmelagde vaniljeiskrem. (Allergener: egg, hvetemel, fløte)

  • Husets sjokoladeterrine 170,-

    Hjemmelaget sjokoladeterrine anrettes med frisk sorbet, coulissaus og frisk frukt. ((Allergener: laktose, egg, (kan inneholde spor av nøtter))

  • Skutebryggas istallerken 165,-

    En blanding av våre hjemmelagde is og sorbeter serveres med friske frukter. (Allergener: egg, fløte)

  • Dagens forretningslunsj 235,-

    Dagens lunsjrett tilberedt av de beste råvarer (spør servitøren).

  • Tapaslunsj pr. pers. 275,-

    Et utvalg av våre beste tapas. (Allergener: spør servitøren)

Hovedretter

  • Husets fisk- og skalldyrsuppe 215,-

    Kremet fiskesuppe med dagens” fangst” av fisk og skalldyr. (Allergener: laktose, løk, fisk, selleri, skalldyr, gluten (i brødet)

  • Bryggeburger 215,-

    Vår klassiker anrettes i en luftig brioche med dressing, salat, løk, tomat,
syltet agurk, pommes frites og BBQ-alioli. Serveres medium stekt om ikke annen stekegrad spesifiseres. (Allergener: egg, gluten (i brødet). smør)

  • Stekt ishavsrøye med vårløkcoulis. 265,-

    Den elegante fileten tilberedes i stekepanne og anrettes med sesongens grønnsaker, fløyelsmyk selleripure, stekte poteter og en vårløkcoulissaus. (Allergener: laktose, fisk, sulfitt)

  • Pasta med fisk og skalldyr 245,-

    Pasta med fisk og skalldyr serveres i en kremet saus. (Allergener: laktose, løk, gluten (i brødet), skalldyr, fisk, egg, sulfitt)