Fra 12.00 til 16.00
Lunsjretter
-
Dagens forretningslunsj
Spør servitør om dagens pris. (Allergener: spør din servitør)
-
Tapaslunsj 310,-
Et utvalg av våre beste tapasretter.(Allergener: spør din servitør)
-
Sharingtallerken med ost og skinke 310,-
En tallerken med det beste kjøkkenet har å by på av oster og skinker.(Allergener: laktose, selleri, nøtter)
-
Husets fisk- og skalldyrsuppe 255,-
Kremet fiskesuppe med dagens “fangst” av fisk og skalldyr. (Allergener: bløtdyr, sulfitt, laktose, fisk, selleri, skalldyr, hvetemel (kun i brødet)
-
Bryggeburger 265,-
Vår klassiker anrettes i luftig brioche med dressing, salat, løk, tomat, syltet agurk, pommes frites og BBQ-alioli. Serveres medium stekt, om ikke annen stekegrad spesifiseres. (Allergener: egg, hvetemel, sulfitt, sennepsfrø)
-
Stekt fjellørret fra Sirdal 280,-
Den delikate fisken serveres med en fløyelsmyk petit pois-krem, agurk- og sitrussjøgress og en beurre blanc med eple. (Allergener: laktose, selleri, sesam, soya, hvete)
-
Kremet pasta med scampi 275,-
En varmende og fyldig pastarett serveres med scampi, hvitløk, chili og persille i en kremet saus. (Allergener: skalldyr, melk, egg, hvetemel)
-
Texas-biff med kryddersmør og fritert løk 325,-
En saftig biff serveres med fritert løk, kryddersmør, sprø pommes frites og sesongens beste grønnsaker. (Allergener: egg, melk, sulfitt, hvetemel)
Smørbrød
-
Rekesmørbrød 225,-
Deilige reker på hjemmebakt brød i selskap av majones, dill og sitron. (Allergener: skalldyr, egg, hvetemel)
-
Karbonadesmørbrød 195,-
Nystekt hjemmelaget karbonade på ferskt brød. Serveres med stekt løk, sylteagurk og tomat. (Allergener: gluten, egg, sennepsfrø, sulfitt)
-
Smørbrød med panert rødspette 215,-
Sprøstekt panert rødspette anrettes med remulade og kapers på ferskt brød. (Allergener: hvetemel, fisk, egg, sulfitt)
Salater
-
Scampisalat 265,-
Saftige scampi anrettes med salat, mango, avocado og tomat. Serveres med en creme curry dressing. (Allergener: skalldyr, laktose)
-
Pastasalat fra Middelhavet 220,-
Pastasalat med sommerlige smaker fra Middelhavet. Salaten serveres med soltørkede tomater, oliven, mozzarella, persille og parmesan. (Allergener: nøtter, laktose, hvetemel)
Vegetarretter
-
Bryggas veganburger 225,-
Vår klassiker har fått en vegansk vri. Serveres i briochebrød med crispy søtpotetfries (Allergener: gluten)
-
Pastasalat fra Middelhavet 220,-
Pastasalat med sommerlige smaker fra Middelhavet. Salaten serveres med soltørkede tomater, oliven, mozzarella, persille og parmesan. (Allergener: nøtter, laktose, hvetemel, sulfitt)
-
Gresskarsuppe med bakt sopp 195,-
En fyldig suppe av gresskar toppet med ristede gresskarkjerner og bakt sopp.(Allergener: nøtter, laktose, gluten)

Desserter
-
Eplefinancier med hjemmelaget karamell 195,-
Denne elegante mandelterten serveres med eple, hjemmelaget karamell og vår egen vaniljeiskrem. (Allergener: egg, laktose, mandler, hvetemel)
-
Brownie med sjokolademousse 190,-
En rik sjokoladekake, akkurat så seig i midten som en brownie skal være. Ser- veres med bærkompott og vaniljeis.(Allergener: laktose, egg, hvetemel. Kan inneholde spor av nøtter)
Barnemeny
Forretter:
-
Rekecocktail 100,-
(Allergener: egg, skalldyr)
-
Fiskesuppe “de syv hav” 100,-
(Allergener: gluten, fisk, skalldyr)
Hovedretter:
-
Sjørøverbiff 135,-
(Allergener: selleri)
-
Pippis pølsetallerken 115,-
(Allergener: laktose)
-
Matrosens fiskefilet 120,-
(Allergener: gluten, fisk, skalldyr)
-
Sjømannens karbonadetallerken 115,-
Allergener: gluten, laktose, egg)
Dessert:
-
Is 95,-
(Allergener: egg, melk)