Lunsjretter

Flere menyer:

Fra 11.00 til 16.00

Smørbrød

  • Rekesmørbrød 208,-

    Deilige reker på hjemmebakt surdeigsbrød i selskap av majones, dill og sitron. (Allergener: skalldyr, egg, gluten)

  • Karbonadesmørbrød 195,-

    Nystekt hjemmelaget karbonade (180g) på ferskt brød. Serveres med stekt løk, sylteagurk og tomat. (Allergener: gluten, egg)

  • Smørbrød med skagenrøre. 205,-

    En grillet brødskive anrettes med sommerlig skagenrøre. Serveres med reker, majones, dill, løk og rogn. (Allergener: gluten, laktose, egg, skalldyr)

Salater

  • Skalldyrsalat 245,-

    Reker, krepsehaler og blåskjell serveres rikholdig på en seng av salat. Dressing og hjemmebakt brød hører til. (Allergener: egg, skalldyr, bløtdyr, hvetemel, laktose, rømme)

  • Sommersalat med chevre og appelsin 245,-

    En salat med smak av sommer anrettes med chevre, bakte beter, fritert kapers, søt appelsin, honningglaserte valnøtter og en syrlig bringebærvinaigrette. (Allergener: sulfitt, nøtter, laktose, hvetemel)

Desserter

  • Sjokoladefudgekake 175,-

    Saftig sjokoladefudgekake serveres med friske bær, coulissaus og hjemmelaget iskrem. (Allerge- ner: hvete, nøtter, laktose, egg)

  • Husets eplekake 170,-

    Lun eplekake serveres med friske bær og vår egen hjemmelagde vaniljeiskrem. (Allergener: egg, hvetemel, fløte)

  • Pannacotta med pasjonsfrukt 172,-

    Denne italienske klassikeren har fått en sommerlig smak av pasjonsfrukt og serveres med havrecrumble og pasjonsfrukt- og mangosorbet (Allergener: laktose, havre)

Tapas

  • Tapas stor pr. pers. 310,-

    Serranoskinke, ost, oliven, BBQ kylling, kjøttboller, chorizo, patatas bravas, dipp, brød og aioli. (Allergener: egg, laktose, gluten)

  • Tapas luksus pr. pers. 365,-

    Serranoskinke, ost, oliven, BBQ kylling, kjøttboller, chorizo, patatas bravas, dipp, brød og aioli + to tilleggsvalg etter eget ønske. (Allergener: egg, laktose, gluten)

Tilleggsvalg til Tapas

  • Tigerscampi 80,-
  • Padron med havsalt 70,-
  • Glaserte spareribs 65,-

Hovedretter

  • Husets fisk- og skalldyrsuppe 235,-

    Kremet fiskesuppe med dagens” fangst” av fisk og skalldyr. (Allergener: laktose, løk, fisk, selleri, skalldyr, gluten (i brødet)

  • Stekt laks med wasabi og sesamkrydder 310,-

    Laksefileten tilberedes til perfeksjon og serveres med smakssterk wasabi, sesamkrydder og grillet syltet agurk. (Allergener: fisk, sesam, laktose, sennep)

  • Bryggeburger 230,-

    Saftig 180g burger anrettes i en luftig brioche med dressing, salat, løk, tomat, syltet agurk, pommes frites og BBQ alioli.(Allergener: egg, hvetemel)

  • Kreolsk kyllingfilet 320,-

    Saftig kyllingfilet serveres med sesongens friske grønnsaker, en spennende paprikasaus og urte- bakte poteter. (Allergener: hvitløk, løk)

  • Spareribs bullfighter 250g 320,-

    Perfekt hickorykokte spareribs glaseres med vår egen blanding, serveres med maisstuing, coleslaw, sprø pommes frites og vår egen BBQ saus (Allergener: laktose, egg, selleri)

  • Bryggas Blåskjell

    Hvitvinsdampede blåskjell anrettes i en kremet saus og serveres med surdeigsbrød. (Allergener: Bløtdyr, sulfitter, fløte)

  • 1/2 kg 195,-
  • 1kg 305,-
  • Tillegg for pommes frites og aioli 65,-