Lunsjretter

Flere menyer:

Fra 11.00 til 16.00

Smørbrød

  • Husets store rekesmørbrød 185,-

    Deilige reker på hjemmebakt surdeigsbrød i selskap av majones, dill og sitron. (Allergener: skalldyr, egg, gluten)

  • Parisersmørbrød 180,-

    Et klassisk Parisersmørbrød består av kvernet kjøtt som anrettes rundt en brødskive før det varmebehandles og serveres med rødbeter, løk, sylteagurk og tartarsaus. (Allergener: gluten, egg)

Salater

  • Skalldyrsalat 210,-

    Reker, krepsehaler og blåskjell serveres rikholdig på en seng av salat. Dressing og hjemmebakt surdeigsbrød hører til. (Allergener: skalldyr, bløtdyr, gluten (i brødet), laktose, rømme)

  • Høstsalat med sprøstekt bacon og Manchego 220,-

    En salat med sommerminner fra Middelhavet anrettes med tapenade av soltørket tomat og våre egne syltede grønnsaker, hvitløksbakt sopp, sprøstekt bacon, Manchego, ristede gresskarkjerner og sennepsvinaigrette. (Allergener: gluten (i brødet), ost, sennep)

Desserter

  • Konditorens eplekake 155,-


    Lun eplekake serveres med friske bær og vår egen hjemmelagde vaniljeiskrem. (Allergener: egg, hvetemel, fløte)

  • Rabarbraterte med honningkrem 165,-

    Vår lune rabarbraterte med smak av sommerminner anrettes med luftig honningkrem. (Allergener: egg, fløte)

  • Skutebryggas istallerken 155,-

    En blanding av våre hjemmelagde is og sorbeter serveres med friske frukter. (Allergener: egg, fløte) Kan fås vegansk. Spør din servitør.

  • Dagens forretningslunsj 199,-

    Dagens lunsjrett tilberedt av de beste råvarer (spør servitøren).

  • Tapaslunsj pr. pers. 265,-

    Et utvalg av våre beste tapas. (Allergener: spør servitøren)

Hovedretter

  • Husets fisk- og skalldyrsuppe 195,-

    Kremet fiskesuppe med dagens” fangst” av fisk og skalldyr. (Allergener: laktose, løk, fisk, selleri, skalldyr, gluten (i brødet)

  • Bryggeburger 199,-

    Vår klassiker anrettes i en luftig brioche med dressing, salat, løk, tomat,
syltet agurk, pommes frites og BBQ-alioli. Serveres medium stekt om ikke annen stekegrad spesifiseres. (Allergener: egg, gluten (i brødet). smør)

  • Biff Tartar 255,-


    En ekte klassiker serveres slik den skal med eggeplomme, løk, rødbeter, kapers, sylteagurk og vårt eget hjemmelagde surdeigsbrød. (Allergener: selleri, egg, gluten (i brødet))

  • Urtestekt kyllingbryst 285,-

    Kyllingbryst fra Gårdsand urtestekes og serveres med sesongens friske grønnsaker, sennep, safransaus og morenepoteter med timian og hvitløk. (Allergener: sennep, laktose,)

  • Skogsoppsupppe 195,-

    En kremet suppe med skogsopp anrettes med tørket skinke og hjemmebakt surdeigsbrød. (Allergener: laktose, løk, gluten (i brødet))

  • Stekt ishavsrøye 265,-


    Den elegante fileten tilberedes i stekepanne og anrettes med rekesaus, sesongens grønnsaker og stekte mandelpoteter. (Allergener: fisk, laktose, skalldyr)

Vi gjør oppmerksomme på at man ikke kan booke bord online i november og desember. Bookinger i denne perioden sendes på e-post til post@skutebrygga.no