Lunsjretter

Flere menyer:

Fra 12.00 til 16.00

Smørbrød

  • Rekesmørbrød 210,-

    Deilige reker på hjemmebakt brød i selskap av majones, dill og sitron. (Allergener: skalldyr, egg, gluten)

  • Karbonadesmørbrød 185,-

    Nystekt hjemmelaget karbonade (180g) på ferskt brød. Serveres med stekt løk, sylteagurk og tomat. (Allergener: gluten, egg, sennepsfrø, sulfitt)

  • Smørbrød med skagenrøre. 195,-

    En grillet brødskive anrettes med hjemmelaget skagenrøre. Serveres med reker, majones, dill, løk og rogn. (Allergener: gluten, laktose, egg, sennep, skalldyr)

Salater

  • Skalldyrsalat 249,-

    Reker, krepsehaler og blåskjell serveres rikholdig på en seng av salat. Dressing og hjemmebakt brød hører til. (Allergener: egg, skalldyr, bløtdyr, hvetemel, laktose, rømme)

  • Høstsalat 239,-

    En spennende salat med fritert camenbert, syltede høstgrønnsaker, valnøtter og honningvinaigrette. (Allergener: laktose, valnøtter)

Desserter

  • Skutebryggas Creme Brûlèe med hvit sjokolade 178,-

    Den franske klassikeren kjennetegnes av et sprøtt sukkerlokk og fløyelsmyke smaker på innsiden. Vi tilbereder vår versjon med mild hvit sjokolade.(Allergener: laktose, egg)

  • Sjokolademousse med solbær 195,-

    Fløyelsmyk sjokolade- og solbærmousse anrettes med friske bær og vaniljesaus tilsmakt med cognac(Allergener: laktose, havre, nøtter)

  • Eplefinancier med hjemmelaget karamell 195,-

    Disse små elegante mandeltertene med karameliserte epler med flytende kjerne. Serveres med vår egen vaniljeis. (Allergener: laktose, mandler, gluten)

  • Pasjonsfrukt-ostekake på havrebunn 172,-

    Myk ostekake med smak av pasjonsfrukt bakes på en sprø havrebunn og serveres med fruktcoulis og friske bær.(Allergener: laktose, havre, sulfitt)

Lunsjretter

  • Dagens forretningslunsj 245,-

    Dagens lunsjrett tilberedt av de beste råvarer. (Allergener: spør din servitør)

  • Tapaslunsj 285,-

    Et utvalg av våre beste tapasretter.(Allergener: spør din servitør)

Hovedretter

  • Husets fisk- og skalldyrsuppe 225,-

    Kremet fiskesuppe med dagens” fangst” av fisk og skalldyr. (Allergener: bløtdyr, sulfitter, laktose, fisk, selleri, skalldyr, gluten (kun i brødet))

  • Bryggeburger 235,-

    Saftig 180g burger anrettes i en luftig brioche med dressing, salat, løk, tomat, syltet agurk, pommes frites og alioli. NB: Burgeren stekes medium om ikke annen stekegrad spesifiseres.(Allergener: egg, hvetemel)

  • Sprøstekt fjellørret 275,-

    Den delikate milde fisken stekes sprø i panne og anrettes med skogsoppstuing, sesongens beste grønnsaker, Cafè de Paris-smør og potetkake med rømme. (Allergener: fisk, laktose)

  • Skutebryggas bacalao 275,-

    Vår egen vri på denne internasjonale klassikeren. Vi koker fisken i øl og fløte og serverer den med sellerirot, kålrot, gulrot, knutekål og poteter. (Allergener: fisk, laktose, gluten)