Lunsjretter

Flere menyer:

Fra 12.00 til 16.00

Lunsjretter

  • Dagens forretningslunsj

    Spør servitør om dagens pris. (Allergener: spør din servitør)

  • Tapaslunsj 310,-

    Et utvalg av våre beste tapasretter.(Allergener: spør din servitør)

  • Sharingtallerken med ost og skinke 310,-

    En tallerken med det beste kjøkkenet har å by på av oster og skinker.(Allergener: laktose, selleri, nøtter)

  • Husets fisk- og skalldyrsuppe 255,-

    Kremet fiskesuppe med dagens “fangst” av fisk og skalldyr. (Allergener: bløtdyr, sulfitt, laktose, fisk, selleri, skalldyr, hvetemel (kun i brødet)

  • Bryggeburger 265,-

    Vår klassiker anrettes i luftig brioche med dressing, salat, løk, tomat, syltet agurk, pommes frites og BBQ-alioli. Serveres medium stekt, om ikke annen stekegrad spesifiseres. (Allergener: egg, hvetemel, sulfitt, sennepsfrø)

  • Stekt fjellørret fra Sirdal 280,-

    Den delikate fisken serveres med en fløyelsmyk petit pois-krem, agurk- og sitrussjøgress og en beurre blanc med eple. (Allergener: laktose, selleri, sesam, soya, hvete)

  • Kremet pasta med scampi 275,-

    En varmende og fyldig pastarett serveres med scampi, hvitløk, chili og persille i en kremet saus. (Allergener: skalldyr, melk, egg, hvetemel)

  • Texas-biff med kryddersmør og fritert løk 325,-

    En saftig biff serveres med fritert løk, kryddersmør, sprø pommes frites og sesongens beste grønnsaker. (Allergener: egg, melk, sulfitt, hvetemel)

Smørbrød

Salater

  • Scampisalat 265,-

    Saftige scampi anrettes med salat, mango, avocado og tomat. Serveres med en creme curry dressing. (Allergener: skalldyr, laktose)

  • Pastasalat fra Middelhavet 220,-

    Pastasalat med sommerlige smaker fra Middelhavet. Salaten serveres med soltørkede tomater, oliven, mozzarella, persille og parmesan. (Allergener: nøtter, laktose, hvetemel)

Vegetarretter

  • Bryggas veganburger 225,-

    Vår klassiker har fått en vegansk vri. Serveres i briochebrød med crispy søtpotetfries (Allergener: gluten)

  • Pastasalat fra Middelhavet 220,-

    Pastasalat med sommerlige smaker fra Middelhavet. Salaten serveres med soltørkede tomater, oliven, mozzarella, persille og parmesan. (Allergener: nøtter, laktose, hvetemel, sulfitt)

  • Gresskarsuppe med bakt sopp 195,-

    En fyldig suppe av gresskar toppet med ristede gresskarkjerner og bakt sopp.(Allergener: nøtter, laktose, gluten)

Desserter

  • Eplefinancier med hjemmelaget karamell 195,-

    Denne elegante mandelterten serveres med eple, hjemmelaget karamell og vår egen vaniljeiskrem. (Allergener: egg, laktose, mandler, hvetemel)

  • Brownie med sjokolademousse 190,-

    En rik sjokoladekake, akkurat så seig i midten som en brownie skal være. Ser- veres med bærkompott og vaniljeis.(Allergener: laktose, egg, hvetemel. Kan inneholde spor av nøtter)

Barnemeny

Forretter:

  • Rekecocktail 100,-

    (Allergener: egg, skalldyr)

  • Fiskesuppe “de syv hav” 100,-

    (Allergener: gluten, fisk, skalldyr)

Hovedretter:

  • Sjørøverbiff 135,-

    (Allergener: selleri)

  • Pippis pølsetallerken 115,-

    (Allergener: laktose)

  • Matrosens fiskefilet 120,-

    (Allergener: gluten, fisk, skalldyr)

  • Sjømannens karbonadetallerken 115,-

    Allergener: gluten, laktose, egg)

Dessert:

  • Is 95,-

    (Allergener: egg, melk)