Forretter

Flere menyer:
  • Husets fisk- og skalldyrsuppe 170,-

    Kremet fiskesuppe med dagens” fangst” av fisk og skalldyr. (Allergener: sulfitter, laktose, fisk, selleri, skalldyr)

  • Kaldrøkt andebryst med honningsaus 182,-

    Kaldrøkt andebryst anrettes på sprø salat med syltet pære og en sødmefylt honningsaus. (Allergener: soya)

  • Ceviche av ørret 179,-

    Elegant filet av ørret tilberedes til en ceviche i selskap med chili, vårløk, avocado, koriander, mango, agurk og granateple. (Allergener: fisk, vårløk)

  • Pannestekt kamskjell med fennikel. 185,-

    Det delikate kamskjellet stekes forsiktig og serveres med fennikel, ertepure og luftig skalldyrskum. (Allergener: fisk, skalldyr, laktose)

  • Skogsoppsuppe 170,-


    En kremet suppe med skogsopp anrettes med tørket skinke og hjemmebakt surdeigsbrød. (Allergener: laktose)

Vi gjør oppmerksomme på at man ikke kan booke bord online i november og desember. Bookinger i denne perioden sendes på e-post til post@skutebrygga.no