Forretter

Flere menyer:
  • Friterte klippfiskboller med five spice majones 187,-

    En spennende fusjon mellom norsk klippfisk og kinesisk krydder. Vi friterer klippfiskbollene gylne, og anretter disse med frisk bønnekarse, og en majones tilsmakt kinesisk five spice krydder. (Allergener: fisk, gluten, laktose, egg)

  • Bryggas skalldyrsuppe 175,-

    Kremet fiskesuppe med dagens” fangst” av fisk og skalldyr. Anrettes med urteolje. (Allergener: laktose, fisk, selleri, skalldyr)

  • Stekte kamskjell med champagnerisotto 189,-

    Fløyelsmyke kamskjell smørstekes og serveres med en elegant champagnerisotto og vårløkcoulis. (Allergener: sulfitt, bløtdyr, laktose)

  • Tartar av storfe 185,-

    Denne klassikeren har fått nytt tilbehør. Vi anretter vår versjon med friterte potetsticks, sprøstekt løk og en krydret emulsjon. (Allergener: egg, ansjos)