Kjøtt

Flere menyer:
  • Helstekt hjortefilet med tyttebær 375,-

    Hjortefileten stekes rosa i senter og serveres med en fruktig plommesaus, aromatisk sopp, duchessepoteter og tyttebær. (Allergener: laktose, egg, sulfitt, løk)

  • Biff Wellington 370,-

    Den tidløse klassikeren består av saftig indrefilet omsvøpt av serranoskinke og duxcelle av sopp, før den pakkes inn i butterdeig og stekes sprø. Serveres med sesongens grønnsaker, sopp, røstipoteter og rødvinssaus. (Allergener: gluten, laktose, egg, sulfitt, løk)

  • Andelårconfit med appelsinsaus 350,-

    Andelåret confiteres og serveres med appelsinsaus, rødkålsalat, fennikel og en fløyelsmyk potetpure. (Allergener: laktose, løk)

  • Marmorert biff av ytrefilet 365,-

    Spesialplukket marmorert ytrefilet av okse serveres med sesongens grønnsaker, sprøstekt løk, sopp, vår egen hjemmelagde bearnaise og sprø pommes frites. (Allergener: smør, løk, selleri, egg, laktose)