Kjøtt

Flere menyer:
  • Høstens lammeskank 355,-

    Langtidsstekt lammeskank serveres med sesongens grønnsaker og sopp, fløyelsmyk potetpure og espagnolesaus. 
 (Allergener: fløte, smør, selleri, hvitløk, løk)

  • Helstekt hjorteplomme med tyttebær 365,-

    Hjorteplommen stekes rosa i senter og serveres med en kremet morkelsaus, sesongens grønnsaker og sopp, tyttebær og stekte mandelpoteter. (Allergener: ost, fløte, løk, laktose, selleri)

  • Rosastekt lammecarré med lammepølse 360,-

    En saftig lammecarré serveres med lammepølse, sesongens grønnsaker og sopp, rosmarinsjy og annapoteter. (Allergener: egg, smør,sellei, løk, hvitløk)

  • Oksefilet Bourguignon 365,-

    En klassisk fransk biffgryte serveres med sesongens grønnsaker og annapoteter. (Allergener: smør, løk, selleri)

Vi gjør oppmerksomme på at man ikke kan booke bord online i november og desember. Bookinger i denne perioden sendes på e-post til post@skutebrygga.no