Kjøtt

Flere menyer:
  • Oksefilet Charlemagne 405,-

    Mør og saftig oksefilet tilberedes lagvis med kremet champignon før den toppes med bearnaise. Anrettes med sesongens beste grønnsaker og poteter ((Allergener: laktose, egg, sulfitt)

  • Hjortefilet med kremet saus 395,-

    Filet av hjort serveres med kremet saus, østerssopp, sesongens beste grønnsaker, tyttebær og smørstekte amandinepoteter.(Allergener: selleri, melk)

  • Lammecarrè med urte- og paprikasaus 365,-

    Saftig og rosastekt lammecarrè anrettes med sauterte grønnsaker, stekt sopp og annapoteter. (Allergener: laktose)

  • Kreolsk biff av ytrefilet 395,-

    Blackened ytrefilet med en spennende krydderskorpe, serveres med kreolsk gumbosaus, sesongens beste grønnsaker og sprø pommes frites. (Allergener: laktose, sulfitt, selleri)

  • Tapas luksus 375,-

    Et riktig utvalg av både varme og kalde tapas. Vi serverer klassiske spanske tradisjonsretter kombinert med Skutebryggas egne tapasretter. (Allergener: spør servitøren)