Desserter

Flere menyer:
  • Multeiskrem med cognacmarinerte multer 175,-

    Vår egen hjemmelagde multeiskrem serveres med cognacmarinerte multer og krumkake. (Allergener: egg, fløte, mel, gluten (i krumkaken))

  • Mascarponeparfait med espressokaramell 165,-

    Hjemmelaget mascarponeparfait serveres med espressokaramell og frisk frukt. (Allergener: laktose)

  • Osteanretning med fikenkompott 180,-

    Et utvalg lokalproduserte oster anrettes med fikenkompott og våre egne hjemmelagde kjeks. (Allergener: laktose, gluten (i kjeks), sitrus)

  • Rabarbraterte med honningkrem 160,-

    Vår lune rabarbraterte med smak av sommerminner anrettes med luftig honningkrem. (Allergener: egg, gluten, laktose)

Vi gjør oppmerksomme på at man ikke kan booke bord online i november og desember. Bookinger i denne perioden sendes på e-post til post@skutebrygga.no