Desserter

Flere menyer:
  • Husets sjokoladeterrine 175,-

    Hjemmelaget sjokoladeterrine anrettes med frisk sorbet, coulissaus og frisk frukt. (Allergener: egg, laktose, (kan inneholde spor av nøtter))

  • Hjemmelaget epleiskrem 178,-

    Høstens epler har landet i en nydelig hjemmelaget epleiskrem. Serveres med eplechutney, eplechips, crumble og brent marengs. (Allergener: laktose, egg, laktose, gluten)

  • Bringebærmousse på mandelbunn 180,-

    Frisk bringebærmousse på mandelbunn anrettes med bringebærglace og frisk frukt. (Allergener: laktose, egg, nøtter)

  • Ostemousse med brunostbunn 160,-

    Kjøkkenet vår har eksperimentert seg frem til en spennende ostemousse på en bunn av brunost med rømme og jordbærlokk. (Allergener: laktose, gluten, egg, (kan inneholde spor av sesam)