Desserter

Flere menyer:
  • Skutebryggas Creme Brûlèe med hvit sjokolade 178,-

    Den franske klassikeren kjennetegnes av et sprøtt sukkerlokk og fløyelsmyke smaker på innsiden. Vi tilbereder vår versjon med mild hvit sjokolade.(Allergener: laktose, egg)

  • Sjokolademousse med solbær 195,-

    Fløyelsmyk sjokolade- og solbærmousse anrettes med friske bær og vaniljesaus tilsmakt med cognac(Allergener: laktose, havre, nøtter)

  • Eplefinancier med hjemmelaget karamell 195,-

    Disse små elegante mandeltertene med karameliserte epler med flytende kjerne. Serveres med vår egen vaniljeis. (Allergener: laktose, mandler, gluten)

  • Pasjonsfrukt-ostekake på havrebunn 172,-

    Myk ostekake med smak av pasjonsfrukt bakes på en sprø havrebunn og serveres med fruktcoulis og friske bær. (Allergener: laktose, havre, sulfitt)