-
Pinnekjøtt 450,-
Serveres på tradisjonelt vis med kålrabistappe, vossakorv og amandinepoteter. (Allergener: laktose, smør)
-
Tradisjonell Juletallerken 395,-
Med ribbe, julepølse, medisterkake, julesaus, rødkål, surkål og amandinepoteter. (Allergener: hvetemel, fløte, sulfitt, laktose, selleri)
-
Skutebryggas pepperbiff av ytrefilet 420,-
Saftig pepperbiff grilles og trekkes i peppersaus. Anrettes med sopp, løk, paprika, knust pepper, potetfondant og rødvin- og fløtesaus. (Allergener: sulfitt, laktose, selleri)
-
Sennepsbakt hjorteplomme 380,-
Rosastekt hjorteplomme sennepsbakes og anrettes med sesongens grønnsaker, sopp, potetpuré, steinsoppsaus og tyttebær. (Allergener: sennep, selleri, sulfitt, laktose)