Kjøtt

Flere menyer:
  • Pinnekjøtt 425,-

    Serveres på tradisjonelt vis med kålrabistappe, vossakorv og amandinepoteter. (Allergener: smør)

  • Oksefilet Bourguignon 368,-

    oksefilet med klassisk rødvinssaus serveres med sauterte grønnsaker og annapoteter. (Allergener: smør, løk, selleri)

  • Helstekt hjorteplomme med tyttebær 368,-

    Hjorteplommen stekes rosa i senter og serveres med en kremet morkelsaus, sesongens grønnsaker og sopp, tyttebær og stekte mandelpoteter. (Allergener: ost, fløte, løk, laktose, selleri)

  • Tradisjonell Juletallerken 365,-

    Med ribbe, julepølse, medisterkake, julesaus, rødkål, surkål og amandinepoteter. (Allergener: hvetemel, fløte)

  • Tapas Luksus 345,-

    Tapas på Skutebrygga dekker et rikt utvalg av ulike småretter fra både land og sjø som kan være Serranoskinke, ost, kylling, albondigas (kjøttboller), scampi og mye mer. Vi byr på et rikt utvalg av dagens tapasretter, nok til å tilfredsstille både øyne og gane. (Allergener: spør din servitør)

Booking og julemeny

Vi gjør oppmerksomme på at man ikke kan booke bord online i november og desember. Bookinger i denne perioden sendes på e-post til post@skutebrygga.no. Se også vår julemeny! (gjelder fra 10.november)