Kjøtt

Flere menyer:
  • Pinnekjøtt 450,-

    Serveres på tradisjonelt vis med kålrabistappe, vossakorv og amandinepoteter. (Allergener: laktose, smør)

  • Tradisjonell Juletallerken 395,-

    Med ribbe, julepølse, medisterkake, julesaus, rødkål, surkål og amandinepoteter. (Allergener: hvetemel, fløte, sulfitt, laktose, selleri)

  • Skutebryggas pepperbiff av ytrefilet 420,-

    Saftig pepperbiff grilles og trekkes i peppersaus. Anrettes med sopp, løk, paprika, knust pepper, potetfondant og rødvin- og fløtesaus. (Allergener: sulfitt, laktose, selleri)

  • Sennepsbakt hjorteplomme 380,-

    Rosastekt hjorteplomme sennepsbakes og anrettes med sesongens grønnsaker, sopp, potetpuré, steinsoppsaus og tyttebær.  (Allergener: sennep, selleri, sulfitt, laktose)