Forretter

Flere menyer:
  • Skutebryggas fisk- og skalldyrsuppe 173,-

    Kremet fiskesuppe med fisk og skalldyr. (Allergener: Fisk, selleri, smør, fløte, hvetemel, skalldyr, bløtdyr)

  • Cognacgravet hjortefilet med tyttebær 165,-

    Hjortefileten cognacgraves og anrettes med tyttebær, syltet løk og en spennende brunostrømme. (Allergener: Selleri, smør, fløte)

  • Gravet laks 180,-

    Vi lager vår egen gravlaks med øl og cognac, og serverer denne med dillstuede poteter, sennepssaus tilsmakt Cognac, dill og sitron (Allergener: hvetemel, fløte, smør, fisk, sennep)
    (Kan fås som hovedrett 375,-).

  • Rakfisk fra Valdres 185,-

    Servert med løk, rømme, rødbeter og flatbrød. (Allergener: hvetemel, rømme, fisk)
    (Kan fås som hovedrett 365,-).

Booking og julemeny

Vi gjør oppmerksomme på at man ikke kan booke bord online i november og desember. Bookinger i denne perioden sendes på e-post til post@skutebrygga.no. Se også vår julemeny! (gjelder fra 10.november)