Forretter

Flere menyer:
  • Skutebryggas fisk- og skalldyrsuppe 195,-

    Kremet fiskesuppe med fisk og skalldyr. (Allergener: Fisk, selleri, smør, fløte, hvetemel, skalldyr, bløtdyr)

  • Rakfisk fra Valdres 205,-

    Servert med løk, rømme, rødbeter og flatbrød (Allergener: hvetemel, rømme, fisk)
    (Kan fås som hovedrett 385,-)

  • Gravet laks 195,-

    Vi lager vår egen gravlaks med øl og cognac, og serverer denne med dillstuede poteter, sennepssaus tilsmakt Cognac, dill og sitron (Allergener: hvetemel, fløte, smør, fisk, sennep)
    (Kan fås som hovedrett 385,-).

  • Gravet hjortefilet med cognac 195,-

    Den møre hjortefileten graves med cognac og anrettes med syrlig tyttebærsalat og rømme. (Allergener: laktose, sulfitt)