Treretters

Flere menyer:

Skutebrygga kan tilby en av våre spesialkomponerte trerettersmenyer til 640,- pr person.

Menyen kan bestilles med og uten vinpakke som settes sammen av våre servitører.

Meny 1

Gravet laks
Vi lager vår egen gravlaks med øl og cognac, og serverer denne med dillstuede poteter, sennepssaus tilsmakt Cognac, dill og sitron
Tradisjonell Juletallerken
Med ribbe, julepølse, medisterkake, julesaus, rødkål, surkål og amandinepoteter.
Riskrem
Søt og god med bringebærsaus

Meny 2

Skutebryggas fiskog skalldyrsuppe
Kremet fiskesuppe med fisk og skalldyr
Helstekt hjorteplomme med tyttebær
Hjorteplommen stekes rosa i senter og serveres med en kremet morkelsaus, sesongens grønnsaker og sopp, tyttebær og stekte mandelpoteter.
Klassisk Crème Brûlée
En ekte fransk klassiker serveres slik den skal med fløyelsmyk base og sprøtt karamellisert sukkerlokk.

Meny 3

Gravet hjortefilet med tyttebær
Hjortefileten cognacgraves og anrettes med tyttebær, syltet løk og en spennende brunostrømme.
Stekt kveitefilet med rekesaus
Filet av kveite stekes i panne og anrettes med sesongens grønnsaker, mandelpoteter og en rekesaus med chili og tomat.
Multeiskrem med cognacmarinerte multer
Vår egen hjemmelagde multeiskrem serveres med cognacmarinerte multer og krumkake.

Booking og julemeny

Vi gjør oppmerksomme på at man ikke kan booke bord online i november og desember. Bookinger i denne perioden sendes på e-post til post@skutebrygga.no. Se også vår julemeny! (gjelder fra 10.november)