Skutebrygga kan tilby en av våre spesialkomponerte trerettersmenyer til en spesielt gunstig pris.
Menyen kan bestilles med og uten vinpakke. Vinpakken tilpasses menyen du velger av våre dyktige servitører.
Meny 1
Vi lager vår egen gravlaks
med øl og cognac, og
serverer denne med
dillstuede poteter,
sennepssaus tilsmakt
Cognac, dill og sitron
(Allergener: hvetemel, fløte, smør, fisk,
sennep, malt, sulfitt)
Saftig pepperbiff grilles og trekkes i
peppersaus. Anrettes med sopp, løk,
paprika, knust pepper, potetfondant
og rødvin- og fløtesaus.
(Allergener: sulfitt, laktose, selleri)
Denne elegante mandelterten
serveres med eple, hjemmelaget
karamell og vår egen vaniljeiskrem.
(Allergener: laktose, mandler, gluten
(hvetemel), egg)
Meny 2
Stekt kveite serveres med friske
asparges og hjemmelaget
Hollandaise. (Allergener: laktose, fisk, egg)
En rik sjokoladekake, akkurat så seig i
midten som en brownie skal være.
Serveres med bærkompott og
vaniljeis. (Allergener: egg, laktose, hvetemel. Kan
innehold spor av nøtter.)
Meny 3
Servert med løk, rømme, rødbeter og flatbrød
(Allergener: hvetemel, rømme,
fisk, rug, havre)
Med ribbe, julepølse, medisterkake,
julesaus, rødkål, surkål og
amandinepoteter.
(Allergener: hvetemel, fløte, sulfitt,
laktose, selleri)
En norsk tradisjonsdessert med smak av jul.
(Allergener: laktose, egg)