-
Stekt kveite med Hollandaise 395,-
Stekt kveite serveres med friske asparges, sesongens grønnsaker, fløyelsmyk potetpure og hjemmelaget Hollandaise. (Allergener: laktose, fisk)
-
Rakfisk fra Valdres 385,-
Servert med løk, rømme, rødveter og flatbrød (Allergener: hvetemel, rømme. rug, havre, fisk)
-
Gravet laks 385,-
Vi lager vår egen gravlaks med øl og cognac og serverer denne med dillstuede poteter og sennepssaus tilsmakt med cognac, dill og sitron. (Allergener: hvetemel, fløte. smør, sennep, malt, sulfitt, fisk)
-
Stekt breiflabb med bacon 410,-
Den faste fisken surres i bacon og pannestekes. Serveres med sesongens beste grønnsaker, en fyldig rødvinsaus og potetfondant. (Allergener: fisk, laktose, sulfitt, selleri)
-
Lutefisk på tradisjonelt vis – Spis så mye du vil! 525,-
Servert med et rikt utvalg tradisjonelt tilbehør: baconfett, bacon, et utvalg av sennep, sirup, honning, ertestuing, geitost, hvit saus, flatbrød, lefse og amandinepoteter. (Allergener: laktose, hvetemel, sennep, fisk, rug, havre)