Fisk

Flere menyer:
  • Stekt kveitefilet med rekesaus 350,-

    Filet av kveite stekes i panne og anrettes med sesongens grønnsaker, mandelpoteter og en rekesaus med chili og tomat. (Allergener: fisk, smør, fløte, løk, skalldyr)

  • Bakt torskefilet med bacon og skalldyrskum 345,-

    Delikat torskefilet bakes i ovn og serveres med bacon, sauterte grønnsaker, stekte mandelpoteter og spennende skalldyrskum. (Allergener: Fisk, fløte, selleri)

  • Årets villaks fra Hellefossen 395,-

    Filet av årets ferske villaks stekes i panne og serveres med sesongens grønnsaker, mandelpoteter og paprikasaus. (Allergener: hvetemel, fisk, fløte, laktose)

  • Lutefisk på tradisjonelt vis - Spis så mye du vil! 465,-

    Servert med et rikt utvalg tradisjonelt tilbehør: baconfett, bacon, et utvalg av sennep, sirup, honning, ertestuing, geitost, hvit saus, flatbrød, lefse og amandinepoteter. (Allergener: laktose, hvetemel, sennep, fisk,)

Booking og julemeny

Vi gjør oppmerksomme på at man ikke kan booke bord online i november og desember. Bookinger i denne perioden sendes på e-post til post@skutebrygga.no. Se også vår julemeny! (gjelder fra 10.november)