-
Torskeloins med sprøstekt bacon 385,-
Nytt år betyr fersk skrei, og i år er vi tidligere ute enn noensinne. Vi serverer denne lekre fisken med gulrotpure, sprøstekt bacon, Sandefjordsmør og amandinepoteter..(Allergener: laktose, fisk)
-
Stekt rød snapper med mangosalsa 355,-
Denne eksotiske fisken serveres med like eksotisk mangosalsa, paprikasaus med chili, sesongens grønnsaker og stekte amandinepoteter. (Allergener: fisk, melk)
-
Villkveite bakt i filodeig 392,-
Delikat filet av villkveite stekes i filodeig fylt med spinat og reker. Serveres med en spennende rekesaus tilsmakt med chili, og anrettes med sesongens beste grønnsaker og urtebakte amandinepoteter. (Allergener: skalldyr, gluten (hvetemel), fisk, sulfitt)
-
Mandelstekt laksefilet 375,-
Delikat filet av laks mandelstekes og anrettes med friske grønnsaker, dillsaus og stekte poteter. (Allergener: skalldyr, sulfitt, nøtter (mandel), gluten (hvetemel), fisk)