-
Bryggas blåskjell 305,-
Hvitvinsdampede blåskjell anrettes i en kremet saus og serveres med surdeigsbrød. (Allergener: bløtdyr, sulfitter, fløte, gluten (kun i brød)
-
Stekt laks med wasabi og sesamkrydder 350,-
Laksefileten tilberedes til perfeksjon og serveres med smakssterk wasabi, sesamkrydder, sortkål, syltet agurk, smakfull hummersaus og fløyelsmyk potetpure. (Allergener: fisk, sesam, laktose, sennep, skalldyr)
-
Pannestekt torsk med sommerkål 355,-
Delikat filet av torsk pannestekes og anrettes med sommerkål, soyasmør med hvitløk og chili og potetpure. (Allergener:fisk, laktose, soya)
-
Bakt villkveite med hummersaus 380,-
Villkveiten tilberedes og anrettes med sesongens grønnsaker, urtebakte poteter og smaksrik hummersaus. (Allergener: skalldyr, fisk, laktose)