Fisk

Flere menyer:
  • Fersk skrei med sprøstekt bacon 350,-

    Nytt år betyr fersk skrei, og i år er vi tidligere ute enn noensinne. Vi serverer denne lekre fisken med gulrotpure, sprøstekt bacon, Sandefjordsmør og gode poteter. (Allergener: laktose, fisk)

  • Stekt ishavsrøye med vårløkcoulis 340,-

    Den elegante fileten tilberedes i stekepanne og anrettes med sesongens grønnsaker, fløyelsmyk selleripure, stekte poteter og en vårløkcoulissaus. (Allergener: laktose, fisk, sulfitt)

  • Bakt villkveite med trøffelbearnaise 360,-

    Filet av villkveite bakes og anrettes med en elegant trøffelbearnaisesaus og sprø røstipoteter. (Allergener: egg, fisk, laktose)

  • Breiflabb surret i bacon 365,-

    Den karakteristiske faste fisken surres i bacon og stekes i panne. Anrettes med gode grønnsaker, sopp, røstipoteter og en fyldig rødvinssaus. (Allergener: laktose, fisk, sulfitt)