Fisk

Flere menyer:
  • Stekt kveitefilet med rekesaus 345,-

    Filet av kveite stekes i panne og anrettes med sesongens grønnsaker, mandelpoteter og en rekesaus med chili og tomat. (Allergener: fisk, smør, fløte, løk, skalldyr)

  • Sitron- og fennikelbakt steinbitfilet 310,-

    Den karakteristiske faste fisken serveres med sesongens grønnsaker, blekksprutrisotto og paprikacoulis. (Allergener: fisk, fløte, skalldyr, smør)

  • Stekt ishavsrøye med syltet eple 335,-


    Den elegante fileten tilberedes i stekepanne og anrettes med sesongens grønnsaker, fløyelsmyk potetpure og spennende emulgert blankettsaus med spinat. (Allergener: fisk, laktose)

  • Årets villaks fra Hellefossen 395,-

    Filet av årets ferske villaks stekes i panne og serveres med sesongens grønnsaker, mandelpoteter og beurre blanc. (Allergener: hvetemel, fisk, fløte, laktose)

Vi gjør oppmerksomme på at man ikke kan booke bord online i november og desember. Bookinger i denne perioden sendes på e-post til post@skutebrygga.no