Fisk

Flere menyer:
  • Stekt breiflabb med kremet hummersaus 415,-

    Breiflabb anrettes med potetpuré, ferskrevet pepperrot og kremet hummersaus. (Allergener: B, Sul, La, F, Sel, S)

  • Posjert kveite med sennepssaus 425,-

    Posjert kveite serveres med sennepssaus og lakserogn, sesongens grønnsaker og annapoteter. (Allergener: E, B, La, Sul, Sen)

  • Laks marinert i Aperol 395,-

    Delikat laks marineres i Aperol med kjørvel og revet appelsin- og sitronskall. Anrettes med champagnesaus, sesongens grønnsaker og ris pilaf (Allergener: S, F, Ses, Sul, La)

  • Steinbit med skalldyr i sprø filodeig 385,-

    Steinbit og skalldyr anrettes i sprø filodeig og serveres med hummersaus, sesongens grønnsaker og amandinepoteter. (Allergener: S, F, Ses, La, Sen)