Fisk

Flere menyer:
  • Villkveite bakt i filodeig 385,-

    Delikat filet av villkveite stekes i filodeig fylt med spinat og reker. Serveres med en spennende rekesaus tilsmakt med chili, sesongens beste grønnsaker og urtebakte amandinepoteter.(Allergener: skalldyr, gluten, fisk, sulfitt)

  • Sprøstekt fjellørret 355,-

    Den delikate milde fisken stekes sprø i panne og anrettes med skogsoppstuing, sesongens beste grønnsaker, Cafè de Paris-smør og potetkake med rømme. (Allergener: fisk, laktose)

  • Skutebryggas bacalao 355,-

    Vår egen vri på denne internasjonale klassikeren. Vi koker fisken i øl og fløte og serverer den med sellerirot, kålrot, gulrot, knutekål og poteter. (Allergener: fisk, laktose, gluten)

  • Ovnsbakt breiflabb med sprøstekt bacon 385,-

    Breiflabben tilberedes i ovn og anrettes med kremet pernodsaus, scampi, dill og annapoteter med creme fraiche. (Allergener: fisk, laktose, skalldyr, sulfitt)