Jobbe hos oss

Vi søker dyktige servitører

Vår visjon er at Skutebrygga til enhver tid skal fremstå som byens beste restaurant. Kanskje nettopp du er rette person til å videreføre våre kulinariske tradisjoner?

Skutebrygga opplever en kontinuerlig økning i antall besøkende, og i forkant av sommersesongen ønsker vi å utvide vårt serveringspersonale.

Vi søker nå etter dyktigere og strukturerte servitør med erfaring. Du må være selvstendig, dyktig og ha godt humør selv i travle situasjoner. Dessuten er det viktig at du er fleksibel, har stor arbeidskapasitet, er teamorientert og har omtanke for gjester og kollegaer. I tillegg ønsker vi at du:

  • Er faglig dyktig
  • Har fagbrev som servitør eller kokk
  • Har relevant erfaring fra a la carte servering

Vi byr på et kreativt samarbeidsmiljø med store muligheter for faglig utvikling. Med vår kontinuerlige endrende meny vil du få utfordre deg selv på mange ulike områder samt få anledning til å påvirke vårt kulinariske stempel.

Det er en forutsetning at du kan kommunisere godt på skandinavisk og engelsk.

Vi kan tilby en hundre prosents stilling med muligheter for fast ansettelse for rett person, godt og hektisk arbeidsmiljø, gode utviklingsmuligheter og gode lønnsbetingelser. Tiltredelse snarest.

Spørsmål eller ønske om ytterligere opplysninger rettes til daglig leder Ståle Simensen på telefon 908 91 911 eller på mail post@skutebrygga.no.

Søknad med CV sendes elektronisk til post@skutebrygga.no

—————————————————-

Er du interessert i å jobbe hos oss?

Positive, utadvendte og flinke folk, som har stor arbeidsglede og er vant til å ta i et tak, er vi alltid interessert i å snakke med!

Ta kontakt!

Ståle Simensen
Tlf: 908 91 911E-post