Treretters

Flere menyer:

Meny 1

Husets fisk- og skalldyrsuppe

Kremet fiskesuppe med dagens “fangst” av fisk og skalldyr.
(Allergener: fisk, selleri, laktose, sulfitt, hvetemel (i brødet), skalldyr, bløtdyr)

Hjortefilet med kremet saus

Filet av hjort serveres med kremet saus, østerssopp, sesongens beste
grønnsaker, tyttebær og smørstekte amandinepoteter.
(Allergener: selleri, melk)

Klassisk Tiramisu

En ekte italiensk klassiker serveres slik den skal med mascarponekrem,
savoiardikjeks og nydelig kaffesmak.
Allergener: laktose, gluten (hvetemel), egg, sulfitt, spor av nøtter i sjokolade)

  • Tre retter 655,-
  • Vinpakke tre glass 380,-
  • Vinpakke fire glass 499,-
  • Vinpakke fem glass 630,-

Meny 2

Tartar med friterte potetsticks

Biff Tartar anrettes med sprø, friterte potetsticks, sprøstekt løk og en krydret emulsjon.(Allergener: egg)

Torskeloins med sprøstekt bacon

Nytt år betyr fersk skrei, og i år er vi tidligere ute enn noensinne. Vi serverer denne lekre fisken med gulrotpure, sprøstekt bacon, Sandefjordsmør og amandinepoteter.
(Allergener: laktose, fisk)

Lun pannekake med stekt ananas

Lun pannekake anrettes med stekt ananas og en spennende likørsaus tilsmakt med sitrus. Anrettes med hjemmelaget kokossorbet og friske bær.
(Allergener: laktose, egg, hvetemel)

  • Tre retter 655,-
  • Vinpakke tre glass 380,-
  • Vinpakke fire glass 499,-
  • Vinpakke fem glass 630,-

Meny 3

Nordisk ceviche

Kveite, ørret og reker råmarineres i akevitt, dill og sitrus.
(Allergener: fisk, sulfitt, skalldyr)

Oksefilet Charlemagne

Mør og saftig oksefilet tilberedes
lagvis med kremet champignon før
den toppes med bearnaise.
Anrettes med sesongens beste
grønnsaker og poteter.(Allergener: laktose, egg, sulfitt)

Eplefinancier med hjemmelaget karamell

Disse små elegante mandeltertene serveres med eple, hjemmelaget karamell og vår egen vaniljeiskrem.(Allergener: laktose, egg, mandler, gluten)

  • Tre retter 655,-
  • Vinpakke tre glass 380,-
  • Vinpakke fire glass 499,-
  • Vinpakke fem glass 630,-