Lunsjretter

Flere menyer:

Fra 12.00 til 16.00

Lunsjretter

  • Dagens lunsj Spør servitøren,-

    Våre kokker tilbereder dagens lunsj av sesongens beste råvarer. . (Allergener: spør din servitør)

  • Sharingmeny 325,-

    Ost- og skinketallerken anrettet med oliven og hjemmelaget marmelade, serveres med surdeigsbrød (Allergener: La, G, N)

  • Tapas Luksus 335,-

    Serranoskinke, manchego, oliven, BBQ-kylling, kjøttboller i tomatsaus, scampi, salat med mozzarella, chorizo, patatas bravas, dipp, brød og aioli. (Allergener: La, G, S)

  • Husets fisk- og skalldyrsuppe 265,-

    Kremet fiskesuppe med dagens “fangst” av fisk og skalldyr. (Allergener: B, Sul, La, F, Sel, S)

  • Steinbitt med skalldyr i sprø filodeig. 294,-

    Steinbitt og skalldyr anrettes i sprø filodeig og serveres med sesongens grønnsaker og amandinepoteter. (Allergener: G, S, F, Ses, La, Sen)

  • Kremet pasta med scampi 295,-

    Kremet pasta serveres med lun scampi i hvitløk. (Allergener: S, F, Ses, La, Sen)

  • Kalvefilet piccatta. 325,-

    Kalvefilet piccata serveres med sesongens grønnsaker, paprikasaus og ris pilaf (Allergener: La, Sel, Soy)

  • Bryggeburger 265,-

    Saftig 180g burger i luftig brioche med rødløkskompott, srirachamajones og pommes frites. NB: Burgeren stekes medium om ikke annen stekegrad spesifiseres. (Allergener: E, G, La, Sul)

  • 25,-

    Tillegg for bacon

  • 25,-

    Tillegg for cheddar

Smørbrød

Salater

  • Skalldyrsalat 275,-

    Delikate skalldyr anrettes med scampi, avocado, mandler og sjalottløk. (Allergener: E, F, S, B, G, La, N)

  • Høstsalat med eple og tranebær 265,-

    En spennende høstsalat med eple, tranebær, fetaost, spinat, bacon, pecannøtter og dijonvinaigrette. (Allergener: L, Sen, N, Sul)

Vegetarretter

  • Bryggas veganburger 235,-

    Vår klassiker har fått en vegansk vri. Serveres i briochebrød med crispy søtpotetfries (Allergener: G(Kun i brød))

  • Høstsalat med eple og tranebær 245,-

    En spennende høstsalat med eple, tranebær, fetaost, spinat, pecannøtter og dijonvinaigrette. (Allergener: L, Sen, N, Sul)

  • Gulrotsuppe med ingefær 205,-

    En fyldig suppe av gulrot og ingefær toppet med ristede gresskarkjerner(Allergener: N, La, G)

Desserter

  • Vaniljeis med marinerte kirsebær 195,-

    Hjemmelaget vaniljeis med marinerte moreller og eggelikør anrettes med friske bær. (Allergener: E, La)

  • Eplefinancier med karamell 195,-

    Elegant mandelterte serveres med eple, hjemmelaget calvadoskaramell og vår egen vaniljeiskrem. (Allergener: E, La, N, G)

  • Ostekake med tinnved og lakris 185,-

    Rik ostekake med smak av tinnved og lakris serveres med en frisk coulissaus. (Allergener: La, G)

  • Sjokoladeterrin med tropisk frukt 185,-

    Sjokladeterrin med mango- og pasjonsfruktsorbet. (Allergener: E, La)

Barnemeny

Forretter:

  • Rekecocktail 125,-

    (Allergener: egg, skalldyr)

  • Fiskesuppe “de syv hav” 120,-

    (Allergener: gluten, fisk, skalldyr)

Hovedretter:

  • Sjørøverbiff 165,-

    (Allergener: selleri)

  • Pippis pølsetallerken 150,-

    (Allergener: laktose)

  • Matrosens fiskefilet 145,-

    (Allergener: gluten, fisk, skalldyr)

  • Sjømannens karbonadetallerken 140,-

    Allergener: gluten, laktose, egg)

Dessert:

  • Is 125,-

    (Allergener: egg, melk)