Fra 12.00 til 16.00
Lunsjretter
-
Dagens lunsj Spør servitøren,-
Våre kokker tilbereder dagens lunsj av sesongens beste råvarer. . (Allergener: spør din servitør)
-
Sharingmeny 325,-
Ost- og skinketallerken anrettet med oliven og hjemmelaget marmelade, serveres med surdeigsbrød (Allergener: La, G, N)
-
Tapas Luksus 335,-
Serranoskinke, manchego, oliven, BBQ-kylling, kjøttboller i tomatsaus, scampi, salat med mozzarella, chorizo, patatas bravas, dipp, brød og aioli. (Allergener: La, G, S)
-
Husets fisk- og skalldyrsuppe 265,-
Kremet fiskesuppe med dagens “fangst” av fisk og skalldyr. (Allergener: B, Sul, La, F, Sel, S)
-
Steinbitt med skalldyr i sprø filodeig. 294,-
Steinbitt og skalldyr anrettes i sprø filodeig og serveres med sesongens grønnsaker og amandinepoteter. (Allergener: G, S, F, Ses, La, Sen)
-
Kremet pasta med scampi 295,-
Kremet pasta serveres med lun scampi i hvitløk. (Allergener: S, F, Ses, La, Sen)
-
Kalvefilet piccatta. 325,-
Kalvefilet piccata serveres med sesongens grønnsaker, paprikasaus og ris pilaf (Allergener: La, Sel, Soy)
-
Bryggeburger 265,-
Saftig 180g burger i luftig brioche med rødløkskompott, srirachamajones og pommes frites. NB: Burgeren stekes medium om ikke annen stekegrad spesifiseres. (Allergener: E, G, La, Sul)
-
25,-
Tillegg for bacon
-
25,-
Tillegg for cheddar
Smørbrød
-
Rekesmørbrød 235,-
Deilige reker på surdeigsbrød i selskap av majones, dill, rogn og sitron. (Allergener: S, F, E, G)
-
Karbonadesmørbrød 195,-
Nystekt karbonade (180g) på ferskt surdeigsbrød. Serveres med stekt løk, sylteagurk og tomat. (Allergener: G, F, E, Sul, Sen)
-
Biffsmørbrød med stekt løk 245,-
Saftig biff anrettes på surdeigsbrød med stekt løk, sopp og kryddersmør. (Allergener: G, La, E, S)
Salater
-
Skalldyrsalat 275,-
Delikate skalldyr anrettes med scampi, avocado, mandler og sjalottløk. (Allergener: E, F, S, B, G, La, N)
-
Høstsalat med eple og tranebær 265,-
En spennende høstsalat med eple, tranebær, fetaost, spinat, bacon, pecannøtter og dijonvinaigrette. (Allergener: L, Sen, N, Sul)
Vegetarretter
-
Bryggas veganburger 235,-
Vår klassiker har fått en vegansk vri. Serveres i briochebrød med crispy søtpotetfries (Allergener: G(Kun i brød))
-
Høstsalat med eple og tranebær 245,-
En spennende høstsalat med eple, tranebær, fetaost, spinat, pecannøtter og dijonvinaigrette. (Allergener: L, Sen, N, Sul)
-
Gulrotsuppe med ingefær 205,-
En fyldig suppe av gulrot og ingefær toppet med ristede gresskarkjerner(Allergener: N, La, G)
Desserter
-
Vaniljeis med marinerte kirsebær 195,-
Hjemmelaget vaniljeis med marinerte moreller og eggelikør anrettes med friske bær. (Allergener: E, La)
-
Eplefinancier med karamell 195,-
Elegant mandelterte serveres med eple, hjemmelaget calvadoskaramell og vår egen vaniljeiskrem. (Allergener: E, La, N, G)
-
Ostekake med tinnved og lakris 185,-
Rik ostekake med smak av tinnved og lakris serveres med en frisk coulissaus. (Allergener: La, G)
-
Sjokoladeterrin med tropisk frukt 185,-
Sjokladeterrin med mango- og pasjonsfruktsorbet. (Allergener: E, La)
Barnemeny
Forretter:
-
Rekecocktail 125,-
(Allergener: egg, skalldyr)
-
Fiskesuppe “de syv hav” 120,-
(Allergener: gluten, fisk, skalldyr)
Hovedretter:
-
Sjørøverbiff 165,-
(Allergener: selleri)
-
Pippis pølsetallerken 150,-
(Allergener: laktose)
-
Matrosens fiskefilet 145,-
(Allergener: gluten, fisk, skalldyr)
-
Sjømannens karbonadetallerken 140,-
Allergener: gluten, laktose, egg)
Dessert:
-
Is 125,-
(Allergener: egg, melk)