Meny 1
Bakt kveite med kremet skalldyrsaus
Bakt kveite serveres med kremet skalldyrsaus med tomat og chili, nypoteter og sesongens grønnsaker.
(Allergener: S, F, Ses, La, Sen)
Pannacotta med aperol
Denne italienske klassikeren har fått en sommerlig smak av blodappelsin og aperol.
(Allergener: La, G)
-
To retter 545,-
-
Vinpakke to glass 310,-
Meny 2
Asparges med spekeskinke
Sesongens friske asparges sauteres og anrettes med spekeskinke
(Allergener: E, F, Sul)
Bryggas biff av ytrefilet
Saftig biff av ytrefilet (250g) grilles og anrettes med sesongens grønnsaker, kreolsk bearnaise og pommes frites. (Allergener: Sel)
Klassisk tiramisu
Den italienske klassiske kremdesserten anrettes med mascarponekrem
(Allergener: E, la)
-
Tre retter 695,-
-
Vinpakke tre glass 465,-