Treretters

Flere menyer:

Skutebrygga kan tilby en av våre spesialkomponerte trerettersmenyer til en spesielt gunstig pris.

Menyen kan bestilles med og uten vinpakke. Vinpakken tilpasses menyen du velger av våre dyktige servitører.

Meny 1

Gravet laks

Vi lager vår egen gravlaks med øl og cognac, og serverer denne med dillstuede poteter og sennepssaus tilsmakt med cognac, dill og sitron
(Allergener: G, La, F, Sen, Sul)

Tradisjonell Juletallerken

Med ribbe, julepølse, medisterkake, julesaus, rødkål, surkål og amandinepoteter.
(Allergener: G, La, Sul, Sel)

Klassisk karamellpudding
En norsk tradisjonsdessert med smak av jul serveres med fløtekaramellsaus. (Allergener: La, E)

Meny 2

Oksecarpaccio med soyakrem
Løvtynne skiver av mør oksefilet anrettes med røkt sellerikrem, pinjekjerner og soyakrem. (Allergener: B, La, Sul, G, Soy, N)
Posjert kveite med sennepssaus
Posjert kveite serveres med sennepssaus og lakserogn, sesongens grønnsaker og annapoteter.(Allergener: E, B, La, Sul, Sen)
Sjokoladeterrine med tropiske frukter
Sjokladeterrine serveres med mango- og pasjonsfruktsorbet.(Allergener: G, E, La)

Meny 3

Gravet laks

Vi lager vår egen gravlaks med øl og cognac, og serverer denne med dillstuede poteter og sennepssaus tilsmakt med cognac, dill og sitron
(Allergener: G, La, F, Sen, Sul)

Biff tournedos i bacon
Biff tournedos rullet i bacon, servert med rødvinsglace, sesongens grønnsaker, sopp og annapoteter. (Allergener: L, E, Sel, Soy)
Eplefinancier med calvadoskaramell
Elegant mandelterte serveres med eple, hjemmelaget calvadoskaramell og vår egen vanilje- iskrem. (Allergener: E, La, N, G)