Skutebrygga kan tilby en av våre spesialkomponerte trerettersmenyer til en spesielt gunstig pris.
Menyen kan bestilles med og uten vinpakke. Vinpakken tilpasses menyen du velger av våre dyktige servitører.
Meny 1
Vi lager vår egen gravlaks med øl og Cognac og serverer den med dillstuede poteter, sennepssaus tilsmakt Cognac, dill og sitron.
Med ribbe, julepølse, medisterkake, julesaus, rødkål, surkål og amandinepoteter.
Søt og god med bringebærsaus.
Meny 2
Den møre hjortefileten graves med Cognac og anrettes med syrlig tyttebærsalat og rømme.
Serveres med friske grønnsaker, asparges, hollandaise-saus og grovkvernet pepper.
Den franske klassikeren serveres med eple og marsipan.
Meny 3
Kremet fiskesuppe med fisk og skalldyr.
Serveres med sopp, våre nydelige grønnsaker, anna-poteter og en utsøkt portvins glace.
Serveres med Cognackrem og friske bær.