Skutebrygga kan tilby en av våre spesialkomponerte trerettersmenyer til en spesielt gunstig pris.
Menyen kan bestilles med og uten vinpakke. Vinpakken tilpasses menyen du velger av våre dyktige servitører.
Meny 1
Gravet laks
Vi lager vår egen gravlaks med øl og cognac, og serverer denne med dillstuede poteter og sennepssaus tilsmakt med cognac, dill og sitron
(Allergener: G, La, F, Sen, Sul)
Tradisjonell Juletallerken
Med ribbe, julepølse, medisterkake, julesaus, rødkål, surkål og amandinepoteter.
(Allergener: G, La, Sul, Sel)
Klassisk karamellpudding
En norsk tradisjonsdessert med
smak av jul serveres med
fløtekaramellsaus.
(Allergener: La, E)
Meny 2
Oksecarpaccio med soyakrem
Løvtynne skiver av mør oksefilet
anrettes med røkt sellerikrem,
pinjekjerner og soyakrem.
(Allergener: B, La,
Sul, G, Soy, N)
Posjert kveite med sennepssaus
Posjert kveite serveres med
sennepssaus og lakserogn,
sesongens grønnsaker og
annapoteter.(Allergener: E, B, La, Sul, Sen)
Sjokoladeterrine med tropiske
frukter
Sjokladeterrine serveres med
mango- og pasjonsfruktsorbet.(Allergener: G, E, La)
Meny 3
Gravet laks
Vi lager vår egen gravlaks med øl og cognac, og serverer denne med dillstuede poteter og sennepssaus tilsmakt med cognac, dill og sitron
(Allergener: G, La, F, Sen, Sul)
Biff tournedos i bacon
Biff tournedos rullet i bacon, servert
med rødvinsglace, sesongens
grønnsaker, sopp og annapoteter.
(Allergener: L, E, Sel, Soy)
Eplefinancier med calvadoskaramell
Elegant mandelterte serveres med eple, hjemmelaget
calvadoskaramell og vår egen
vanilje- iskrem.
(Allergener: E, La, N, G)