-
Posjert kveite med sennepssaus 430,-
Posjert kveite serveres med sennepssaus og lakserogn, sesongens grønnsaker og annapoteter. (Allergener: E, B, La, Sul, Sen)
-
Gravet laks 420,-
Vi lager vår egen gravlaks med øl og cognac, og serverer denne med dillstuede poteter og sennepssaus tilsmakt med cognac, dill og sitron (Allergener: G, La, F, Sen, Sul)
-
Steinbit med skalldyr i sprø filodeig 390,-
Steinbit og skalldyr anrettes i sprø filodeig og serveres med hummersaus, sesongens grønnsaker og amandinepoteter. (Allergener: S, F, Ses, La, Sen)
-
Lutefisk på tradisjonelt vis
Servert med et rikt utvalg tradisjonelt tilbehør: baconfett, bacon, ulike typer sennep, sirup, honning, ertestuing, geitost, hvit saus, flatbrød, lefse og amandinepoteter. (Allergener: La, G, Sen, F)
-
Servert èn gang 560,-
-
Spis så mye du vil 650,-