Meny 1
Tynne skiver av villkveite serveres med en pikant røkkalssaus (F, Sen)
Serveres med sopp, våre nydelige grønnsaker, anna-poteter og en utsøkt portvins glace (Sul, La, Sel)
Klassisk Tiramisu med amaretto serveres med kaffe, Cognac og fingerkjeks (G, La)
Meny 2
Serveres med ruccola og kjørvel i olje, en emulsjon av rømme, sitron/lime og grovkvernet pepper (La)
Serveres med friske grønnsaker, asparges, hollandaise-saus og grovkvernet pepper (Sul, E, F, La)
Terte av mørdeig fylles med deilig sjokolade og friske bær og serveres med iskrem (G, La, E, N)
Meny 3
Serveres med sitronmajones, stangselleri og et nydelig cognac-skum (E, Sel, Sen)
Serveres med tyttebærsalat, friske grønnsaker, rosewald-poteter og kremet soppsaus (La)
Den franske klassikeren serveres med eple og marsipan (E, G, N, La)
-
Tre retter 750,-
-
Vinpakke to glass 395,-
-
Vinpakke tre glass 595,-
-
Vinpakke fire glass 795,-
-
Vinpakke fem glass 920,-