Forretter
-
Skutebryggas fisk- og skalldyrsuppe 179,-
Kremet fiskesuppe med fisk og skalldyr. (Allergener: Fisk, selleri, smør, fløte, hvetemel, skalldyr, bløtdyr)
-
Gravet laks 180,-
Vi lager vår egen gravlaks med øl og cognac, og serverer denne med dillstuede poteter, sennepssaus tilsmakt Cognac, dill og sitron. (Allergener: hvetemel, fløte, smør, fisk, sennep)
(Kan fås som hovedrett 385,-) -
Rakfisk fra Valdres 193,-
Servert med løk, rømme, rødbeter og flatbrød (Allergener: hvetemel, rømme, fisk)
(Kan fås som hovedrett 385,-) -
Gravet hjortefilet med cognac 187,-
Den møre hjortefileten graves med cognac og anrettes med syrlig tyttebærsalat og rømme. (Allergener: laktose, sulfitt)
Fisk
-
Villkveite bakt i filodeig 385,-
Delikat filet av villkveite stekes i filodeig fylt med spinat og reker. Serveres med en spennende rekesaus tilsmakt med chili, sesongens beste grønnsaker og urtebakte amandinepoteter. (Allergener: skalldyr, gluten, fisk, sulfitt)
-
Sprøstekt fjellørret 355,-
Den delikate milde fisken stekes sprø i panne og anrettes med skogsoppstuing, sesongens beste grønnsaker, Cafè de Paris-smør og potetkake med rømme. (Allergener: Fisk, laktose)
-
Ovnsbakt breiflabb med sprøstekt bacon 385,-
Breiflabben tilberedes i ovn og anrettes med kremet pernodsaus, scampi, dill og annapoteter med creme fraiche. (Allergener: fisk, laktose, skalldyr, sulfitt)
-
Lutefisk på tradisjonelt vis – Spis så mye du vil! 475,-
Servert med et rikt utvalg tradisjonelt tilbehør: baconfett, bacon, et utvalg av sennep, sirup, honning, ertestuing, geitost, hvit saus, flatbrød, lefse og amandinepoteter. (Allergener: laktose, hvetemel, sennep, fisk,)
Kjøtt
-
Pinnekjøtt 438,-
Serveres på tradisjonelt vis med kålrabistappe, vossakorv og amandinepoteter. (Allergener: smør)
-
Tradisjonell Juletallerken 375,-
Med ribbe, julepølse, medisterkake, julesaus, rødkål, surkål og amandinepoteter. (Allergener: hvetemel, fløte)
-
Oksefilet Charlemagne 395,-
Mør og saftig oksefilet tilberedes lagvis med kremet champignon før den toppes med bearnaise. Anrettes med sesongens beste grønnsaker og potetkake. (Allergener: laktose, egg, sulfitt)
-
Helstekt hjorteplomme med tyttebær 380,-
Høstens møre hjortefilet helstekes og serveres nydelig rosa. Anrettes med høstens beste grønnsaker portvinglace og potetkake med creme fraiche. (Allergener: laktose, sulfitt)
Desserter
-
Klassisk Crème Brûlée 180,-
En ekte fransk klassiker serveres slik den skal med fløyelsmyk base og sprøtt karamellisert sukkerlokk. (Allergener: Egg, fløte)
-
Riskrem 170,-
Søt og god med bringebærsaus. (Allergener: fløte, mandel)
-
Eplefinancier med hjemmelaget karamell 195,-
Disse små elegante mandeltertene serveres med eple, hjemmelaget karamell og vår egen vaniljeiskrem. (Allergener: laktose, mandler, egg, gluten)
-
Husets sjokoladeterrine 195,-
Hjemmelaget sjokoladeterrine anrettes med frisk sorbet, coulissaus og frisk frukt. (Allergener: laktose, egg)
Treretters
Skutebrygga kan tilby en av våre spesialkomponerte trerettersmenyer til en spesielt gunstig pris.
Menyen kan bestilles med og uten vinpakke. Vinpakken tilpasses menyen du velger av våre dyktige servitører.
Meny 1
Gravet laks
Vi lager vår egen gravlaks med øl og cognac, og serverer denne med dillstuede poteter, sennepssaus tilsmakt Cognac, dill og sitron (Allergener: hvetemel, fløte, smør, fisk, sennep)
Tradisjonell Juletallerken
Med ribbe, julepølse, medisterkake, julesaus, rødkål, surkål og amandinepoteter. (Allergener: hvetemel, fløte)
Riskrem
Søt og god med bringebærsaus (Allergener:fløte, mandel)
Meny 2
Gravet hjortefilet med cognac
Den møre hjortefileten graves med cognac og anrettes med syrlig tyttebærsalat med rømme. (Allergener: laktose, sulfitt)
Villkveite bakt i filodeig
Delikat filet av villkveite stekes i filodeig fylt med spinat og reker. Serveres med en spennende rekesaus tilsmakt med chili, sesongens beste grønnsaker og urtebakte amandinepoteter. (Allergener: skalldyr, gluten, fisk, sulfitt)
Klassisk Crème Brûlée
En ekte fransk klassiker serveres slik den skal med fløyelsmyk base og sprøtt karamellisert sukkerlokk. (Allergener: egg, fløte)
Meny 3
Skutebryggas fisk- og skalldyrsuppe
Kremet fiskesuppe med fisk og skalldyr. (Allergener: Fisk, selleri, smør, fløte, hvetemel (i brødet), sulfitt, skalldyr, bløtdyr)
Oksefilet Charlemagne
Mør og saftig oksefilet tilberedes lagvis med kremet champignon før den toppes med bearnaise. Anrettes med sesongens beste grønnsaker og potetkake. (Allergener: laktose, egg, sulfitt)
Eplefinancier med hjemmelaget karamell
Disse små elegante mandeltertene serveres med eple, hjemmelaget karamell og vår egen vaniljeiskrem. (Allergener: laktose, egg, mandler, gluten)