Selskapsmeny

Flere menyer:

Forretter

  • Gravlaks med sennepssaus 92,-
  • Røkelaks med eggerøre på toast 92,-
  • Melon og spekeskinke 92,-
  • Rekecocktail med toast 92,-
  • Glasert laksefilet med urtesaus 92,-
  • Asparges med Serranoskinke og Hollandaise
  • Ørrettartar med urtedressing

Hovedretter

  • Kalvestek med fløtesaus 297,-
  • Hjortestek 297,-
  • Lammestek 289,-
  • Skinkestek 262,-
  • Helstekt indrefilet 200g 345,-

    med champignon, fløtegratinerte poteter og bearnaise

  • Roastbiff 180g 249,-

    med salat, løk, fløtegratinerte poteter og bearnaise

  • Lammelår 289,-

    med grønnsaker, lammesjy og fløtegratinerte poteter

  • Dampet laks

    med agurksalat, gulrøtter, kokte poteter og Sandefjordssmør

Dessert

  • Hjemmelaget karamellpudding 83,-
  • Sjokolademousse 83,-
  • Vaniljepannacotta 85,-
  • Baileysmousse 95,-
  • Sjokoladefudgekake m/cognackrem og friske bær

Booking og julemeny

Vi gjør oppmerksomme på at man ikke kan booke bord online i november og desember. Bookinger i denne perioden sendes på e-post til post@skutebrygga.no. Se også vår julemeny! (gjelder fra 10.november)