Forretter
-
Gravlaks med sennepssaus 105,-
-
Røkelaks med eggerøre på toast 105,-
-
Melon og spekeskinke 105,-
-
Rekecocktail med toast 115,-
-
Glasert laksefilet med urtesaus 105,-
-
Asparges med Serranoskinke og Hollandaise 125,-
-
Ørrettartar med urtedressing 135,-
Hovedretter
-
Kalvestek med fløtesaus 325,-
-
Hjortestek 345,-
-
Lammestek 310,-
-
Skinkestek 275,-
-
Helstekt indrefilet 200g 375,-
med champignon, fløtegratinerte poteter og bearnaise
-
Roastbiff 180g 265,-
med salat, løk, fløtegratinerte poteter og bearnaise
-
Lammelår 310,-
med grønnsaker, lammesjy og fløtegratinerte poteter
-
Dampet laks
med agurksalat, gulrøtter, kokte poteter og Sandefjordssmør
Dessert
-
Hjemmelaget karamellpudding 95,-
-
Sjokolademousse 95,-
-
Vaniljepannacotta 105,-
-
Baileysmousse 115,-
-
Sjokoladefudgekake m/cognackrem og friske bær 125,-