Julemeny

Flere menyer:

Forretter

Treretters

Skutebrygga kan tilby en av våre spesialkomponerte trerettersmenyer til en spesielt gunstig pris.

Menyen kan bestilles med og uten vinpakke. Vinpakken tilpasses menyen du velger av våre dyktige servitører.

Meny 1

Gravet laks

Vi lager vår egen gravlaks med øl og cognac, og serverer denne med dillstuede poteter, sennepssaus tilsmakt Cognac, dill og sitron (Allergener: hvetemel, fløte, smør, fisk, sennep)

Tradisjonell Juletallerken

Med ribbe, julepølse, medisterkake, julesaus, rødkål, surkål og amandinepoteter. (Allergener: hvetemel, fløte)

Riskrem

Søt og god med bringebærsaus (Allergener:fløte, mandel)

Meny 2

Gravet hjortefilet med cognac

Den møre hjortefileten graves med cognac og anrettes med syrlig tyttebærsalat med rømme. (Allergener: laktose, sulfitt)

Villkveite bakt i filodeig


Delikat filet av villkveite stekes i filodeig fylt med spinat og reker. Serveres med en spennende rekesaus tilsmakt med chili, sesongens beste grønnsaker og urtebakte amandinepoteter.
(Allergener: skalldyr, gluten, fisk, sulfitt)

Klassisk Crème Brûlée


En ekte fransk klassiker serveres slik den skal med fløyelsmyk base og sprøtt karamellisert sukkerlokk. (Allergener: egg, fløte)

Meny 3

Skutebryggas fisk- og skalldyrsuppe

Kremet fiskesuppe med fisk og skalldyr. (Allergener: Fisk, selleri, smør, fløte, hvetemel (i brødet), sulfitt, skalldyr, bløtdyr)

Oksefilet Charlemagne

Mør og saftig oksefilet tilberedes lagvis med kremet champignon før den toppes med bearnaise. Anrettes med sesongens beste grønnsaker og potetkake. (Allergener: laktose, egg, sulfitt)

Eplefinancier med hjemmelaget karamell

Disse små elegante mandeltertene serveres med eple, hjemmelaget karamell og vår egen vaniljeiskrem. (Allergener: laktose, egg, mandler, gluten)