Flerretters

Flere menyer:

Meny 1

Bakt kveite med kremet skalldyrsaus

Bakt kveite serveres med kremet skalldyrsaus med tomat og chili, nypoteter og sesongens grønnsaker.
(Allergener: S, F, Ses, La, Sen)

Pannacotta med aperol

Denne italienske klassikeren har fått en sommerlig smak av blodappelsin og aperol.

(Allergener: La, G)

  • To retter 545,-
  • Vinpakke to glass 310,-

Meny 2

Asparges med spekeskinke

Sesongens friske asparges sauteres og anrettes med spekeskinke
(Allergener: E, F, Sul)

Bryggas biff av ytrefilet

Saftig biff av ytrefilet (250g) grilles og anrettes med sesongens grønnsaker, kreolsk bearnaise og pommes frites. (Allergener: Sel)

Klassisk tiramisu

Den italienske klassiske kremdesserten anrettes med mascarponekrem
(Allergener: E, la)

  • Tre retter 695,-
  • Vinpakke tre glass 465,-