Lunsjretter

Flere menyer:

Fra 12.00 til 16.00

Smørbrød

  • Rekesmørbrød 225,-

    Deilige reker på hjemmebakt brød i selskap av majones, dill og sitron. (Allergener: Skalldyr, hvetemel, egg)

  • Ribbesmørbrød 235,-

    Sprøstekt ribbe på hjemmebakt brød anrettet med surkål og rødkål. (Allergener: laktose, hvetemel, egg)

Salater

  • Scampisalat 265,-

    Saftige scampi anrettes med salat, mango, avocado og tomat. Serveres med en creme curry dressing. (Allergener: skalldyr, laktose)

  • Pastasalat fra Middelhavet 239,-

    Pastasalat med smaker fra Middelhavet. Salaten serveres med soltørkede tomater, oliven, mozzarella, persille og parmesan. (Allergener: nøtter, laktose, hvetemel, sulfitt)

Desserter

  • Eplefinancier med hjemmelaget karamell 195,-

    Disse små elegante mandeltertene serveres med eple, hjemmelaget karamell og vår egen vaniljeiskrem. (Allergener: egg, laktose, mandler, gluten)

  • Klassisk karamellpudding 185,-

    En norsk tradisjonsdessert med smak av jul. (Allergener: laktose)

  • Riskrem 165,-

    Søt og god med bringebærsaus. (Allergener: fløte, mandel)

Hovedretter

  • Husets fisk- og skalldyrsuppe 255,-

    Kremet fiskesuppe med dagens” fangst”. (Allergener: Fløte, smør, hvetemel, fisk, selleri, bløtdyr, skalldyr)

  • Julekoldtallerken 295,-

    Litt varmt og kaldt med smak av jul. (Allergener: hvetemel, fløte, smør, fisk, skalldyr, egg, sennep)

  • Bryggeburger 265,-

    Vår klassiker anrettes i en luftig brioche med dressing, salat, løk, tomat, syltet agurk, pommes frites og BBQ-alioli. Serveres medium stekt om ikke annen stekegrad spesifiseres. (Allergener: egg, hvetemel

  • Gravlaks 285,-

    Vi lager vår egen gravlaks med øl og cognac, og serverer denne med dillstuede poteter, sennepssaus tilsmakt Cognac, dill og sitron. (Allergener: hvetemel, fløte, smør, fisk, sennep)

  • Stekt kveite med Hollandaise 310,-

    Stekt kveite serveres med friske asparges, sesongens grønnsaker, fløyelsmyk potetpure og hjemmelaget Hollandaise. (Allergener: Fisk, laktose, egg)