Fra 12.00 til 16.00
Smørbrød
-
Rekesmørbrød 238,-
Deilige reker på hjemmebakt brød i selskap av majones, dill og sitron. (Allergener: S, F, E, G)
-
Ribbesmørbrød 235,-
Sprøstekt ribbe på hjemmebakt brød anrettet med surkål og rødkål. (Allergener: laktose, hvetemel, egg)
Salater
-
Skalldyrsalat 285,-
Delikate skalldyr anrettes med scampi, avocado, mandler og sjalottløk. (Allergener: E, F, S, B, G, La, N)
-
Vintersalat med bacon og chevre 275,-
Pastasalat med smaker fra Middelhavet. Salaten serveres med soltørkede tomater, oliven, mozzarella, persille og parmesan. (Allergener: L, Sen, N, Sul)
Desserter
-
Klassisk karamellpudding 185,-
En norsk tradisjonsdessert med smak av jul. (Allergener: La, E)
-
Riskrem 175,-
Søt og god med bringebærsaus, anrettet med pepperkake (Allergener: La, N, G (i pepperkake), E (i riskrem))
-
Eplefinancier med calvadoskaramell 195,-
Elegant mandelterte serveres med eple, hjemmelaget calvadoskaramell og vår egen vanilje- iskrem. (Allergener: E, La, N, G)
Hovedretter
-
Husets fisk- og skalldyrsuppe 275,-
Kremet fiskesuppe med dagens ”fangst”av fisk og skalldyr. (Allergener: B, Sul, La, F, Sel, S)
-
Julekoldtallerken 295,-
Litt varmt og kaldt med smak av jul. (Allergener: G, La, F, S, E, Sen, Sul, Sel)
-
Bryggeburger 268,-
Saftig 180g burger i luftig brioche med rødløkskompott, srirachamajones og pommes frites. NB: Burgeren stekes medium om ikke annen stekegrad spesifiseres. (Allergener: E, G, La, Sul)
-
25,-
Tillegg for cheddar
-
25,-
Tillegg for bacon
-
Kremet pasta med scampi 295,-
Kremet pasta serveres med lun scampi i hvitløk (Allergener: S, F, Ses, La, Sen)
-
Steinbitt med skalldyr i sprø filodeig 295,-
Steinbitt og skalldyr anrettes i sprø filodeig og serveres med sesongens grønnsaker og amandinepoteter. (Allergener: G, S, F, Ses, La, Sen)