Fra 12.00 til 16.00
Smørbrød
-
Rekesmørbrød 225,-
Deilige reker på hjemmebakt brød i selskap av majones, dill og sitron. (Allergener: Skalldyr, hvetemel, egg)
-
Ribbesmørbrød 235,-
Sprøstekt ribbe på hjemmebakt brød anrettet med surkål og rødkål. (Allergener: laktose, hvetemel, egg)
Salater
-
Scampisalat 265,-
Saftige scampi anrettes med salat, mango, avocado og tomat. Serveres med en creme curry dressing. (Allergener: skalldyr, laktose)
-
Pastasalat fra Middelhavet 239,-
Pastasalat med smaker fra Middelhavet. Salaten serveres med soltørkede tomater, oliven, mozzarella, persille og parmesan. (Allergener: nøtter, laktose, hvetemel, sulfitt)
Desserter
-
Eplefinancier med hjemmelaget karamell 195,-
Disse små elegante mandeltertene serveres med eple, hjemmelaget karamell og vår egen vaniljeiskrem. (Allergener: egg, laktose, mandler, gluten)
-
Klassisk karamellpudding 185,-
En norsk tradisjonsdessert med smak av jul. (Allergener: laktose)
-
Riskrem 165,-
Søt og god med bringebærsaus. (Allergener: fløte, mandel)
Hovedretter
-
Husets fisk- og skalldyrsuppe 255,-
Kremet fiskesuppe med dagens” fangst”. (Allergener: Fløte, smør, hvetemel, fisk, selleri, bløtdyr, skalldyr)
-
Julekoldtallerken 295,-
Litt varmt og kaldt med smak av jul. (Allergener: hvetemel, fløte, smør, fisk, skalldyr, egg, sennep)
-
Bryggeburger 265,-
Vår klassiker anrettes i en luftig brioche med dressing, salat, løk, tomat, syltet agurk, pommes frites og BBQ-alioli. Serveres medium stekt om ikke annen stekegrad spesifiseres. (Allergener: egg, hvetemel
-
Gravlaks 285,-
Vi lager vår egen gravlaks med øl og cognac, og serverer denne med dillstuede poteter, sennepssaus tilsmakt Cognac, dill og sitron. (Allergener: hvetemel, fløte, smør, fisk, sennep)
-
Stekt kveite med Hollandaise 310,-
Stekt kveite serveres med friske asparges, sesongens grønnsaker, fløyelsmyk potetpure og hjemmelaget Hollandaise. (Allergener: Fisk, laktose, egg)