Lunsjretter

Flere menyer:

Fra 12.00 til 16.00

Smørbrød

  • Rekesmørbrød 238,-

    Deilige reker på hjemmebakt brød i selskap av majones, dill og sitron. (Allergener: S, F, E, G)

  • Ribbesmørbrød 235,-

    Sprøstekt ribbe på hjemmebakt brød anrettet med surkål og rødkål. (Allergener: laktose, hvetemel, egg)

Salater

  • Skalldyrsalat 285,-

    Delikate skalldyr anrettes med scampi, avocado, mandler og sjalottløk. (Allergener: E, F, S, B, G, La, N)

  • Vintersalat med bacon og chevre 275,-

    Pastasalat med smaker fra Middelhavet. Salaten serveres med soltørkede tomater, oliven, mozzarella, persille og parmesan. (Allergener: L, Sen, N, Sul)

Desserter

  • Klassisk karamellpudding 185,-

    En norsk tradisjonsdessert med smak av jul. (Allergener: La, E)

  • Riskrem 175,-

    Søt og god med bringebærsaus, anrettet med pepperkake (Allergener: La, N, G (i pepperkake), E (i riskrem))

  • Eplefinancier med calvadoskaramell 195,-

    Elegant mandelterte serveres med eple, hjemmelaget calvadoskaramell og vår egen vanilje- iskrem. (Allergener: E, La, N, G)

Hovedretter

  • Husets fisk- og skalldyrsuppe 275,-

    Kremet fiskesuppe med dagens ”fangst”av fisk og skalldyr. (Allergener: B, Sul, La, F, Sel, S)

  • Julekoldtallerken 295,-

    Litt varmt og kaldt med smak av jul. (Allergener: G, La, F, S, E, Sen, Sul, Sel)

  • Bryggeburger 268,-

    Saftig 180g burger i luftig brioche med rødløkskompott, srirachamajones og pommes frites. NB: Burgeren stekes medium om ikke annen stekegrad spesifiseres. (Allergener: E, G, La, Sul)

  • 25,-

    Tillegg for cheddar

  • 25,-

    Tillegg for bacon

  • Kremet pasta med scampi 295,-

    Kremet pasta serveres med lun scampi i hvitløk (Allergener: S, F, Ses, La, Sen)

  • Steinbitt med skalldyr i sprø filodeig 295,-

    Steinbitt og skalldyr anrettes i sprø filodeig og serveres med sesongens grønnsaker og amandinepoteter. (Allergener: G, S, F, Ses, La, Sen)