Smørbrød
Rekesmørbrød………………..175,-
Deilige reker på hjemmebakt brød i selskap av
majones, dill og sitron. (Allergener: skalldyr, egg, gluten)
Karbonadesmørbrød………………..145,-
Nystekt grovkvernet karbonade på et stykke hjemmebakt brød.
Serveres med stekt løk, sylteagurk og tomat. (Allergener: gluten)
Smørbrød med røkt ørret og lakserogn………………..166,-
Smørbrødet anrettes på hjemmebakt brød med aromatisk røkt ørret,
fløyelsmyk eggerøre og lakserogn.
(Allergener: fisk, gluten, laktose, egg)
Salater
Skalldyrsalat………………..188,-
Reker, krepsehaler og blåskjell serveres rikholdig på en seng av
salat. Dressing og hjemmebakt brød hører til.
(Allergener: skalldyr, bløtdyr, hvetemel, laktose, rømme)
Cæsarsalat………………..190,-
Vi serverer vår cæsarsalat på den klassiske måten, frisk romanosalat, sprø krutonger, cæsardressing, grillet kylling, bacon og et dryss parmesan på toppen.
(Allergener: hvetemel, laktose, sennep)
Hovedretter
Dagens forretningslunsj………………..195,-
Dagens lunsjrett tilberedt av de beste råvarer (spør servitøren).
Tapaslunsj………………..pr. pers. 280,-
Et utvalg av våre beste tapas. (Allergener: spør servitøren)
Husets fisk- og skalldyrsuppe………………..175,-
Kremet fiskesuppe med dagens” fangst” av fisk og skalldyr.
(Allergener: laktose, fisk, selleri, skalldyr)
Bryggeburger………………..198,-
Vår klassiker anrettes i en luftig brioche med dressing, salat, løk, tomat,
syltet agurk, pommes frites og BBQ alioli. Serveres medium stekt
om ikke annen stekegrad spesifiseres. (Allergener: egg, hvetemel. smør)
Bakt tomatsuppe med basilikum………………..170,-
Ovnsbakte tomater sørger for at den delikate sødmen virkelig kommer til sin rett. Vi serverer vår suppe med nydelig basilikum. (Allergener: selleri)
Ravioli med steinsopp og glasert kyllingbryst………………..255,-
Ravioli fylt med steinsopp og anrettes med saftig glasert kyllingbryst,
tørket chorizo og en kremet saus.
(Allergener: hvetemel, smør, fløte)
Blackned ørretfilet med syltede grønnsaker………………..279,-
Ørretfileten tilberedes til perfeksjon og serveres med sennep og syltede grønnsaker.
(Allergener: fisk, smør, sennep)
Dessert
Konditorens eplekake………………..135,-
Lun eplekake serveres med friske bær og vår egen hjemmelagde vaniljeiskrem
(Allergener: egg, hvetemel, fløte)
Crème brûlée………………..160,-
Denne franske klassikeren serveres med sprøtt sukkerlokk og anrettes
med sorbet og friske bær. (Allergener: egg, fløte)