Kjøtt

Pepperbiff av indrefilet………………..360,-
Mør og saftig indrefilet av okse tilberedes til en klassisk pepperbiff
og serveres med kremet saus, syltet rødløk, friske grønnsaker og annapoteter.
(Allergener: fløte, smør)

Helstekt hjortebiff med tyttebærsalat………………..360,-
Hjortefilet stekes rosa i senter og serveres med en kremet saus av Blue Castello, dagens grønnsaker, syltet sopp, tyttebærsalat og røstipoteter.
(Allergener: ost, fløte)

Entrecôte av urfe………………..359,-
Et saftig, godt stykke entrecôte pannestekes og anrettes med dagens grønnsaker, kreolsk bearnaise og annapoteter.
(Allergener: egg, smør)

Norsk andebryst med szechuanpepper………………..355,-
Norsk andebryst rosastekes med kinesisk szechuanpepper og serveres med dagens grønnsaker, appelsin demi-glace og røstipoteter.
(Allergener: smør)