Fisk

Ovnsbakte loins av skrei………………..335,-
Loins av skrei tilberedes i ovn og serveres med sødmefylt gulrotpure,
bacon, amandinepoteter og sandefjordsmør.
(Allergener: fisk, smør, fløte)

Bryggas posjerte kveite………………..355,-
Den karakteristiske faste fisken serveres med friske grønnsaker, en smaksrik hummerbisque og duchessepoteter.
(Allergener: fisk, fløte, skalldyr, smør)

Bakt ørretfilet med blekksprutrisotto………………..330,-
Den delikate fisken anrettes med en spennende blekksprutrisotto, friske grønnsaker, sennepssaus og urteolje.
(Allergener: skalldyr, fisk, sennep)

Tempurastekt torsk med vodka og chili………………..325,-
Saftig torsk tilberedes i crispy tempura tilsmakt med chili og vodka, anrettes med scampi, sesongens grønnsaker og kremet tigersaus (NB: litt sterk)
(Allergener: hvetemel, fisk, fløte)