Lunsj- og utemeny

SMØRBRØD

Rekesmørbrød………………..175,-
Deilige reker på hjemmebakt brød i selskap av
majones, dill og sitron. (Allergener: skalldyr, egg, gluten)

Karbonadesmørbrød………………..136,-
Nystekt grovkvernet karbonade på et stykke hjemmebakt brød. Serveres med stekt løk, sylteagurk og tomat. (Allergener: gluten)

Smørbrød med skagenrøre………………..166,-
En grillet brødskive anrettes med sommerlige skagenrøre. Serveres med reker, majones, dill, løk og rogn. (Allergener: fisk, gluten, laktose, egg)


SALATER

Skalldyrsalat………………..195,-
Reker, krepsehaler og blåskjell serveres
rikholdig på en seng av salat. Dressing og
hjemmebakt brød hører til. (Allergener: skalldyr, bløtdyr, hvetemel, laktose, rømme)

Sommersalat med manchego og jordbær………………..189,-
En salat med smak av sommer anrettes med frisk salat, solmodne tomater og smakfull manchego.
(Allergener: laktose)


TAPAS

Tapaslunsj………………..pr. pers. 189,-
Serranoskinke, ost, oliven, kylling bullfighter, kjøttboller, dip, brød og aioli. (Allergener: egg, laktose, gluten)

Tapas stor………………..pr. pers. 260,-
Serranoskinke, ost, oliven, kylling bullfighter, kjøttboller, chorizo, patatas bravas, dip, brød og aioli. (Allergener: egg, laktose, gluten)

Tapas luksus………………..pr. pers. 299,-
Serranoskinke, ost, oliven, kylling bullfighter, kjøttboller, chorizo, patatas bravas, dip, brød og aioli + to tilleggsvalg etter eget ønske. (Allergener: egg, laktose, gluten)

TILLEGGSVALG TIL TAPAS

Tigerscampi………………………75,-
Glaserte spareribs………………..70,-
Ristet sopp i hvitløk……………..65,-


HOVEDRETTER

Dagens forretningslunsj………………..199,-
Dagens lunsjrett tilberedt av de beste råvarer (spør servitøren).

Husets fisk- og skalldyrsuppe………………..178,-
Kremet fiskesuppe med dagens” fangst” av fisk og skalldyr. (Allergener: sulfitter, laktose, fisk, selleri, skalldyr)

Blackned ørretfilet med urtekrem………………..295,-
Ørretfileten tilberedes til perfeksjon og serveres med maisstuing, sesongens grønnsaker og urtekremdressing. (Allergener: fisk, smør, sennep)

Bryggas blåskjell………………..285,-
Hvitvinsdampede blåskjell anrettes i en kremet saus og serveres med surdeigsbrød. (Allergener: Bløtdyr, sulfitter, fløte)

Urtebakt kyllingbryst………………..285,-
Kyllingbrystet bakes med urter og serveres med en urte- og sitrussaus, fløyelsmyk potetpure og sesongens friske grønnsaker. (Allergener: laktose, selleri)

Bryggeburger………………..198,-
Saftig 180g burger anrettes i en luftig brioche med dressing, salat, løk, tomat, syltet agurk, pommes frites og BBQ alioli. (Allergener: egg, hvetemel. smør)

Spareribs bullfighter 250g………………..285,-
250g saftige glaserte spareribs serveres med coleslaw, barbecuesaus og sprø pommes frites. (Allergener: -)


DESSERTER

Sjokoladefudgekake………………..165,-
Saftig sjokoladefudgekake serveres med friske bær, coulissaus og hjemmelaget iskrem. (Allergener: egg, fløte, gluten)

Husets eplekake………………..145,-
Lun eplekake serveres med friske bær og vår egen hjemmelagde iskrem (Allergener: egg, hvetemel, fløte)

Pannacotta med pasjonsfrukt………………..155,-
Denne italienske klassikeren har fått en sommerlig smak av pasjonsfrukt og serveres med havrecrumble og pasjonsfrukt- og mangosorbet. (Allergener: laktose)