Forretter

Husets fisk- og skalldyrsuppe………………..165,-
Kremet fiskesuppe med dagens” fangst” av fisk og skalldyr. (Allergener: sulfitter, laktose, fisk, selleri, skalldyr)

Bryggas blåskjell………………..175,-
Hvitvinsdampede blåskjell anrettes i en kremet saus og serveres med surdeigsbrød. (Allergener: Bløtdyr, fløte, sulfitter)

Frisk asparges med Serranoskinke………………..188,-
Sesongens friske asparges anrettes med
Serranoskinke og serveres med urtekremsaus.
(Allergener: kamskjell, selleri, skalldyr, fløte)

Carpaccio med parmesan………………..179,-
Klassisk carpaccio av marmorert norsk urfe anrettes med frisk ruccola, syltet sopp, parmesan og en aromatisk olivenolje. (Allergener: parmesan)

Gingravet kveite med pepper og agurk………………..179,-
Den faste fisken graves i gin og serveres med pepper, syltet agurk, frisk urtesalat og smaksrik chillimajones. (Allergener: fisk, egg)