Fisk

Bryggas blåskjell………………..285,-
Hvitvinsdampede blåskjell anrettes i en kremet saus og serveres med surdeigsbrød. (Allergener: Bløtdyr, sulfitter, fløte)

Kreolsk ørret med coleslaw………………..355,-
Mild ørret med kreolske krydder stekes og anrettes med maisstuing og coleslaw. Serveres med skalldyrsaus og stekte morenepoteter med hvitløk og timian. (Allergener: fisk, egg, skalldyr, smør)

Bakt kveitefilet med urtesaus………………..330,-
Den delikate fisken bakes i ovn og serveres med sesongens grønnsaker, urtesaus og potetpure.
(Allergener: skalldyr, fisk, laktose)

Filet av breiflabb med rekesaus………………..330,-
Filet av breiflabb stekes og serveres med rekesaus tilsmakt med chilli og tomat, rotpure og sesongens grønnsaker. (Allergener: skalldyr, fisk, sennep)

Tempurastekt torsk med vodka og chili………………..325,-
Saftig torsk tilberedes i crispy tempura tilsmakt med chili og vodka, anrettes med scampi, sesongens grønnsaker og kremet tigersaus (NB: litt sterk). (Allergener: hvetemel, fisk, fløte)