Trerettersmeny

Meny #1

Bringebærgravet kveite
Delikat kveite graves og serveres med bringebær, søtpotetchips,
syltet agurk, koriander- og chilimajones, urtesalat
og friske cherrytomater
(Allergener: fisk, egg og sennep)

VIONTA ALBARIÑO
Bodegas Vionta I Rias Baixas. Spania
100% Alvariño (2 gr sukker per. Liter)

*****
Braisert lammeskank med rød spisskål
Mør lammeskank anrettes med rød spisskål, aspargesbønner,
løpstikkesaus og fløyelsmyk potetpure.
(Allergener: laktose, selleri)

OGIER GENTILHOMME CÔTES DU RHÔNE
Domaine des Grands Bois, Rhône, Frankrike
Grenache, Syrah, Mourvédre
(2 gr sukker per. Liter)

*****
Ovnsbakt eple med karamellskum
Et saftig eple bakes i ovn og serveres med luftig karamellskum,
kaneliskrem og karamelliserte valnøtter.
(Allergener: fløte, smør, nøtter, egg)

MUSCAT DE BEAUMES DE VENISE
J. Vidal-fleury, Rhône, Frankrike
(110 gr sukker per. Liter)

Tre retter: 595,-
Vinpakke fire glass: 460,-
Vinpakke fem glass: 575,-


Meny #2

Carpaccio med estragon og Holtefjell-ost
Delikate skiver av et mørt storfekjøtt anrettes med eplevinaigrette,
brent rødkål, hasselnøtter, reddik, estragonmajones og kapers.
(Allergener: laktose, nøtter, egg og sennep)

EL COTO VERDEJO
El Coto, Rioja. Spania
100% Verdejo, (1,2 gr sukker per. Liter)

*****
Kveite med basilikum og søtpotet
Den delikate fisken bakes i ovn og serveres med en smakfull
Basilikum- og smørsaus, sukkererter, cherrytomater, rød
paprika, sprø søtpotetchips og en myk potetpure.
(Allergener: fisk, laktose)

OLIVER LEFLAIVE BOURGOGNE ROUGE CUVÈE MARGOT
Oliver Leflaive, Bourgogne, Frankrike
100% Pinot Noir. (2 gr sukker per. Liter)

*****
Pasjonsfrukt-Pannacotta med kokos
Den italienske klassikeren har blitt tilsatt en sommerlig smak av
Pasjonsfrukt. Anrettes med kokoskrem, havrecrumble
med honning og frisk mangosorbet.
(Allergener: laktose)

BRAASTAD PINEAU DES CHARENTES Braastad, Frankrike
(151 gr sukker per. Liter)

Tre retter: 595,-
Vinpakke fire glass: 460,-
Vinpakke fem glass: 575,-


Meny #3

Bryggas gode gammeldagse fiskesuppe
Kremet fiskesuppe med
dagens” fangst” av fisk.
(Allergener: fisk, selleri, smør, fløte, hvetemel)

DOMAINE DE LA PERRIERE SANCERRE BLANC
Gitton Père&Fils, Sancerre, Frankrike
100% Sauvignon Blanc.
(2 gr sukker per. Liter)

*****
Indrefilet av okse med sellerichips
Indrefileten stekes slik du ønsker det og serveres med løkpure,
sukkererter, bakt blomkål, sjysaus med estragon,
sellerichips og annapoteter med bacon.
(Allergener: laktose, selleri)

CLOS DE TORRIBAS RESERVA.
Bodegas Pinord, Peñedes, Spania
70% Tempranillo, 30% Cabernet Sauvignon (3,8 gr sukker per. Liter)

*****

Sjokoladekake med hasselnøtter
En rik sjokoladekake med hasselnøtter serveres med friskesommerbær, yoghurt-is og silkemyk salt-karamellsaus
(Allergener: nøtter, egg, laktose)

PELLEGRINO PASSITO DI PANTELLERIA
DOC Pastelleria, Sicilia. Italia
(156 gr sukker per. Liter)

Tre retter: 595,-
Vinpakke fire glass: 460,-
Vinpakke fem glass: 575,-