Forretter

Bryggas gode gammeldagse fiskesuppe………………..159,-
Kremet fiskesuppe med dagens” fangst” av fisk.
(Allergener: Fisk, selleri, smør, fløte, hvetemel, skalldyr, bløtdyr)

Røkt lammefilet med rødvinsglaze………………..179,-
Delikat lammefilet røykes og serveres med en smakfull rødvinsglaze,
sesongens beter, en fløyelsmyk gulrotpuré og frisk urtesalat.
(Allergener: selleri)

Gravet oksefilet med bakt fiken………………..175,-
Oksefileten graves og anrettes deretter med fritert gulrot, bakt fiken
og selleripure.
(Allergener: Selleri, smør, fløte)

Gravet laks ………………..165,-
Tynne skiver av vår gravlaks i følge med dillstuede poteter og sennepssaus.
(Allergener: hvetemel, fløte, smør, fisk, sennep)
(Kan fås som hovedrett 345,-).

Rakfisk fra Valdres ………………..190,-
Servert med løk, rømme, rødbeter og flatbrød
(Allergener: hvetemel, rømme og fisk)
(Kan fås som hovedrett 355,-).