Fisk

Ovnsbakt ishavsrøye med granateple………………..335,
Ishavsrøyen anrettes med dillsyltet selleri, granateple, dillsaus og
urtebakte amandinepoteter.
(Allergener: Fisk, selleri, fløte, smør, skalldyr, bløtdyr)

Kveite med gyllen safransaus………………..348,-
Den karakteristiske faste fisken får følge av en spennende saus med
safran, gulrot, aspargesbønner og annapoteter.
(Allergener: kveite, fløte, selleri, smør)

Laksefilet i aromatisk urteolje………………..335,-
Den klassiske norske fisken får internasjonalt følge av en spennende
green curry-saus, juliennegrønnsaker og en kremet risotto.
(Allergener: Fisk, fløte, parmesan, selleri og soya)

Lutefisk på tradisjonelt vis ………………..455,-
Spis så mye du vil!
Servert med et rikt utvalg tradisjonelt tilbehør: baconfett, bacon,
et utvalg av sennep, sirup, honning, ertestuing, geitost,
hvit saus, flatbrød, lefse og amandinepoteter.
(Allergener: hvetemel, sennep, fisk,)