Desserter

Sjokolademousse med Baileys………………..159,-
En luftig og silkemyk sjokolademousse tilsmakt med Baileys serveres
med brunostiskrem, peanøttcrumble og sesongens frukter.
(Allergener: fløte, egg, hasselnøtt, peanøtt)

Klassisk Crème Brûlée………………..159,-
En ekte fransk klassiker serveres slik den skal med fløyelsmyk base
og sprøtt karamellisert sukkerlokk. Anrettes med
rabarbrasorbet og frisk frukt.
(Allergener: Egg, fløte)

Vaniljepannacotta…………………148,-
Den italienske klassikeren serveres med frisk frukt og lakris-iskrem.
(Allergener: Fløte, egg)

Myk ostekake med multelokk ………………..155,-
En myk og smakfull ostekake toppes med skogens gull
og serveres med cookies & cream-iskrem.
(Allergener: Egg, fløte, hvetemel, havremel, ost)

Riskrem ………………..155,-
Søt og god med bringebærsaus.
(Allergener: fløte, mandel)