Trerettersmenyer

MENY #1

Gravet laks
Tynne skiver av vår gravlaks i følge med dillstuede poteter og sennepssaus.
(Allergener: hvetemel, fløte, smør, fisk, sennep)

JOSEF DOCKNER GRÛNER VELTINER OBERFELD
Kremstal, Østerrike 100% Grüner Veltiner
(6,3 gr sukker per. Liter)
*****
Hjortebiff med smørstekt østerssopp
Rosastekt biff av hjort serveres med urtebakte grønnsaker, smørstekt
østerssopp, kremet soppsaus, tyttebær og en fløyelsmyk potetpure.
(Allergener: Smør, fløte, selleri)

FRANCIS FORD COPPOLA ZINFANDEL
Francis Ford Coppola Winery, California. USA
76% Zinfandel, 24% Petite Sirah (4,89 gr sukker per. Liter)

*****
Myk ostekake med multelokk
En myk og smakfull ovnsbakt ostekake toppes med skogens gull og serveres med cookies & cream-iskrem.
(Allergener: Egg, fløte, hvetemel, havremel, ost, hasselnøtter)

MUSCAT DE BEAUMES DE VENISE
J. Vidal-fleury, Rhône, Frankrike
(110 gr sukker per. Liter)

Tre retter: 585,-
Vinpakke fire glass: 440,-
Vinpakke fem glass: 560,-


Meny #2

Røkt lammefilet med rødvinsglaze
Delikat lammefilet røykes og serveres med en smakfull rødvinsglaze,sesongens beter, en fløyelsmyk gulrotpuré og frisk urtesalat.
(Allergener: selleri)

VICARS CHOICE
Sant Clair, Marlborough. New Zealand
100% Pinot Noir
(2,3 gr sukker per. Liter)

*****
Kveite med gyllen safransaus
Den karakteristiske faste fisken får følge av gulrot, aspargesbønner, annapoteter og en elegant saus med safran.
(Allergener: kveite, fløte, selleri, smør)

PRINCIPIANO LANGHE ROSSO
Ferdinando Principiano. Italia
50% Barbera, Dolcetto 30%, Nebbiolo 20%
(3 gr sukker per. Liter)

*****
Sjokolademousse med Baileys
En luftig og silkemyk sjokolademousse tilsmakt med Baileys serveres med brunostiskrem, peanøttcrumble og
sesongens frukter.
(Allergener: fløte, egg, hasselnøtt, peanøtt)

PELLEGRINO PASSITO DI PANTELLERIA
DOC Pastelleria, Sicilia. Italia
(156 gr sukker per. Liter)

Tre retter: 585,-
Vinpakke fire glass: 440,-
Vinpakke fem glass: 560,-


Meny #3

Bryggas gode gammeldagse fiskesuppe
Kremet fiskesuppe med
dagens” fangst” av fisk.
(Allergener: fisk, selleri, smør, fløte, hvetemel, skalldyr)

DOMAINE DE LA PERRIERE SANCERRE BLANC
Gitton Père&Fils, Sancerre, Frankrike
100% Sauvignon Blanc.
(2 gr sukker per. Liter)

*****
Indrefilet av okse med hvitløksbakt sopp
Indrefileten stekes slik du ønsker det og serveres med hvitløksbakt sopp, aspargesbønner, pastinakkpure og portvinssaus.
(Allergener: fløte, selleri, smør)

BARON DE LEY RESERVA
Baron De Ley, Rioja, Spania
100 % Tempranillo (1,9 gr sukker pr. liter)

*****

Klassisk Crème Brûlée
En ekte fransk klassiker serveres slik den skal med fløyesmyk base og sprøtt karamellisert sukkerlokk. Anrettes med
rabarbrasorbet og frisk frukt.
(Allergener: Egg, fløte)

BRAASTAD PINEAU DES CHARENTES Braastad, Frankrike
(151 gr sukker per. Liter)

Tre retter: 585,-
Vinpakke fire glass: 440,-
Vinpakke fem glass: 560,-