Lunsjmeny

Lunsjmenyen serveres frem til klokken 16.00.

Smørbrød

Rekesmørbrød………………..171,-
Deilige reker på hjemmebakt brød i selskap av
majones, dill og sitron. (Allergener: Skalldyr, hvetemel, egg)

Karbonadesmørbrød………………..135,-
Nystekt grovkvernet karbonade på hjemmebakt brød.
Serveres med stekt løk, sylteagurk og tomat. (Allergener: Hvetemel)

Røkelaks med ørretrogn og pisket geitostkrem………………..162,-
Friske norske smaker i en spennende kombinasjon. En raus porsjon
røkelaks anrettes med ørretrogn, dill og en luftig pisket geitostkrem.
(Allergener: Fisk, hvetemel, geitost, rømme)

Salater

Skalldyrsalat………………..184,-
Reker, krepsehaler og blåskjell serveres rikholdig på en seng av
salat. Dressing og hjemmebakt brød hører til.
(Allergener: Skalldyr, bløtdyr, hvetemel, rømme (laktose)

Høstsalat med sprøstekt bacon og Manchego………………..184,-
En salat med sommerminner fra Middelhavet anrettes med tapenade
av soltørket tomat og oliven, hvitløksbakt sopp, sprøstekt bacon,
Manchego, ristede gresskarkjerner og sennepsvinaigrette.
(Allergener: Hvetemel, ost, sennep)

Hovedretter

Dagens forretningslunsj………………..188,-
Våre kokker tilbereder en rett av de beste råvarer (spør servitøren om dagens meny. Vi har også vegansk alternativ)

Tapaslunsj………………..pr. pers. 275,-
Et utvalg av våre beste tapas. (Allergener: spør servitøren)

God gammeldags fiskesuppe………………..168,-
Kremet fiskesuppe med dagens” fangst”.
(Allergener: Fløte, smør, hvetemel, fisk, selleri, bløtdyr, skalldyr)

Bryggeburger 200g………………..194,-
Vår klassiker anrettes i en luftig brioche med dressing, salat, løk, tomat, syltet
agurk, pommes frites og BBQ-alioli.
Serveres medium stekt om ikke annen stekegrad spesifiseres. (Viktig)
(Allergener: egg, hvetemel. smør, sennep, selleri)

Biffanretning på brød………………..195,-
Serveres med hjemmebakt brød, salat, syltet rødløk og estragonmajones.
(Allergener: Hvetemel, egg, sennep)

Green curry-suppe med syltet selleri………………..179,-
Vår vegetariske green curry-suppe serveres med juliennegrønnsaker,
aspargesbønner og syltet selleri. (Allergener: Soya, selleri)

Kyllingrullade med kremet urtesaus………………..245,-
En spennende rullade av kylling serveres med sauterte grønnsaker,
kremet urtesaus og sprø søtpotetfries. (Allergener: selleri, smør, fløte )

Ravioli med høstens sopp………………..195,-
Italias klassiker fylles med høstens sopp og serveres med grillet oksefilet,
kremet tomatsaus og revet parmesan.
(Allergener: Hvetemel, durumhvete, egg, fløte, parmesan, selleri)

Laksefilet i aromatisk urteolje………………..275,-
Den klassiske norske fisken får internasjonalt følge av en spennende
green curry-saus, dampede blåskjell, juliennegrønnsaker og en
kremet risotto. (Allergener: Fisk, fløte, parmesan, selleri, blåskjell, soya)

Dessert

Eplekake………………..129,-
Lun eplekake serveres med vaniljeiskrem
(Allergener: Egg, hvetemel, fløte, rømme)

Istallerken ”surprise”………………..155,-
En herlig symfoni bestående av noe av det beste kjøkkenet har å
by på av iskrem, sorbet og frisk frukt. (Allergener: Egg, fløte)

Myk ostekake med multelokk………………..155,-
En myk og smakfull ovnsbakt ostekake toppes med skogens gull
og serveres med cookies & cream-iskrem.
(Allergener: Egg, fløte, hvetemel, havremel, ost, hasselnøtter)