Kjøtt

Andebryst med tranebærglaze………………..355,-
Rosastekt andebryst serveres med bakt endivesalat, spinat, grillet hjertesalat,
Saltbakte amandinepoteter og tranebærglaze.
(Allergener: selleri, smør)

Lammecarré………………..365,-
En saftig lammecarre tilberedes med rosa senter og serveres med
wokkede grønnsaker, potetpure med rødbeter og rosmarinsaus.
(Allergener: selleri, hvetemel, smør, fløte)

Indrefilet av okse med hvitløksbakt sopp………………..358,-
Indrefileten stekes slik du ønsker det og serveres med hvitløksbakt sopp,
aspargesbønner, pastinakkpure, saltbakte amandinepoteter og portvinssaus.
(Allergener: fløte, selleri, smør)

Hjortebiff med smørstekt østerssopp………………..355,-
Rosastekt biff av hjort serveres med urtebakte grønnsaker, smørstekt
østerssopp, kremet soppsaus, tyttebær og en fløyelsmyk potetpure.
(Allergener: Smør, fløte, selleri)