Dessert

Sjokolademousse med Baileys………………..159,-
En luftig og silkemyk sjokolademousse tilsmakt med Baileys serveres
med brunostiskrem, peanøttcrumble og friske sommerbær.
(Allergener: fløte, egg, hasselnøtt, peanøtt)

Klassisk Crème Brûlée………………..159,-
En ekte fransk klassiker serveres slik den skal med fløyelsmyk base
og sprøtt karamellisert sukkerlokk. Anrettes med
rabarbrasorbet og friske bær.
(Allergener: Egg, fløte)

Pannacotta med jordbær………………..148,-
Den italienske klassikeren har blitt tilsatt en mild smak av
friske jordbær og serveres med en lakris-iskrem.
(Allergener: Fløte, egg)

Myk ostekake med multelokk………………..155,-
En myk og smakfull ostekake toppes med skogens gull
og serveres med cookies & cream-iskrem.
(Allergener: Egg, fløte, hvetemel, havremel, ost)