Selskapsmeny

NB! Selskapsmeny må bestilles minimum tre virkedager i forveien, og det forutsettes at hele selskapet velger den samme menykombinasjonen.

Forretter

Insalata Caprese
Tomat- og mozzarellasalat servert med basilikumsorbet og friske urter.
(Allergener: mozarellaost)

Pannestekt kamskjell med sprø bacon
Delikate kamskjell servert med blomkålkrem, granateple, sprøstekt bacon og syltede grønnsaker

(Allergener: skalldyr, fløte, smør)

Ceviche av kveite og laks
Råmarinert kveite og laks tilberedes med frisk lime og kokos

(Allergener: laks, kveite)

Skalldyrbisque med sjøkreps
En aromatisk bisque av sjøkreps anrettes med juliennegrønnsaker

(Allergener: skalldyr, smør)

Reinsdyr carpaccio med syltet rødløk
Løvtynne skiver av reinsdyr anrettes med revet pepperrot, parmesan, syltet rødløk, småsalat og urterømme.

(Allergener: ost, rømme, sennep)

Braisert kalvecoulotte
Det møre kjøttet serveres med rødsløkskompott, fritert rosmarin og røkt potetpure.

(Allergener: fløte, smør, selleri)

Hovedretter

Duo av lam
Rosastekt lammecarre og mørbrad serveres med blomkålpure, rotgrønnsaker, rosmarinsaus og annapoteter
(Allergener: selleri, sennep, fløte, smør)

Oksefilet i serranoskinke
Helstekt oksefilet rulles i serranoskinke og serveres med sesongens grønnsaker, peppersaus og gratinerte poteter
(Allergener: selleri, fløte, rømme, sennep)

Entrecote av kalv
Serveres med pastinakkpure, bakt småløk, sautert portobellosopp og spinat, sennepsiskrem, demiglaze og amandinepoteter
(Allergener: selleri, sennep, egg, fløte)

Rosastekt andebryst
Serveres med glasert gulrot og asparges, rødbetpure, sherrysaus og hasselbackpoteter
(Allergener: smør, selleri)

Bakt torskefilet
Serveres med blåskjell, smørdampede grønnsaker julienne, blåskjellsaus og potetpure
(Allergener: torsk, blåskjell, fløte, smør, selleri)

Urtebakt kveitefilet
Serveres med scampi, smørdampede grønnsaker, skalldyrsaus og gyllen safranrisotto
(Allergener: kveite, selleri, skalldyr, fløte, smør, parmesan)

Pannestekt ishavsrøye
Serveres med en frisk eple- og sellerisalat, aspargesbønner, hvitvinssaus og stekte amandinepoteter
(Allergener: røye, selleri, fløte, smør)

Bakt laksefilet
Serveres med sesongens grønnsaker, sort lodderogn, kremet urtesaus og potetpure
(Allergener: laks, selleri, fløte, smør)

Desserter:

Sjokolade fondant
Serveres med vaniljekrem, ananaschips og bringebærsorbet
(Allergener: hvetemel, fløte, egg)

Creme brulee
Serveres med hasselnøttiskrem og fruktsalsa
(Allergener: fløte, egg, hasselnøtter)

Pannacotta med vanilje og ingefær
Serveres med havreflarn og citrusmarinert frukt
(Allergener: fløte, hvetemel, havregryn, smør)

Konfektkake
Serveres med vaniljeis, karamellisert crumble og bringebærcoulis
(Allergener: hvetemel, egg, fløte, smør)

Bakt ostekake
Servert med pistasjiskrem, karamelliserte peanøtter og frisk frukt
(Allergener: fløte, egg, pistasjnøtter, peanøtter, hvetemel, kremost)

Ostetallerken
Et utvalg oster serveres med kjeks, chutney, frisk frukt og marmelade
(Allergener: ost, hvetemel, rugmel)

Prisene varierer fra kr. 495,- til kr. 570,- for tre retter (Minimum 10 personer). Kontakt oss for pristilbud.