Takeaway-meny

Vi åpner nå for take-away fra Skutebrygga. Et utvalg av våre mest populære retter kan du hente rett hjem til din egen stue. Maten bestilles på epost eller telefon (32 83 33 30).
Gjør avtale om henting mellom 12.00 og 19.00 hver dag.

SMØRBRØD

Rekesmørbrød……………….168,-
Håndpillede reker på hjemmebakt brød med salat,
majones og sitron.
(Allergener: Hvetemel, reker, egg)

Karbonadesmørbrød……………….129,-
Karbonadesmørbrød på hjemmebakt brød med
stekt løk og tomat.
(Allergener: Hvetemel, soya, melk)


SALATER

Skalldyrsalat……………….181,-
Håndpillede reker, krepsehaler og blåskjell serveres rikholdig
på en seng av salat. Dressing og hjemmebakt brød hører til.
(Allergener: reker, kreps, bløtdyr, hvetemel, rømme)


TAPASMENY

Tapaslunsj……………….pr. pers. 182,-
Serranoskinke, ost, oliven, brød & alioli, kylling i hvitløk,
albóndigas (kjøttboller) og dip.
(Allergener: egg, ost)

Tapas stor……………….pr. pers. 246,-
Serranoskinke, ost, oliven, brød & alioli, kylling i hvitløk,
albóndigas (kjøttboller), stekte chorizopølse,
patatas bravas og dip.
(Allergener: egg, ost, sennep, selleri)

Tapas luksus……………….pr. pers. 289,-
Serranoskinke, ost, oliven, brød & alioli, kylling i hvitløk,
albóndigas (kjøttboller), stekte chorizopølse,
patatas bravas og dip.
+ to tilleggsvalg etter eget ønske.
(Allergener: egg, skalldyr, gluten, ost, sennep, selleri)

TILLEGGSVALG TIL TAPAS
Marinerte scampi……………….68,-
Costillas de cerdo (spareribs)……………….65,-
(Allergener: egg, skalldyr, gluten, ost, fisk, sennep, selleri)


HOVEDRETTER

Laks med fennikel og sennep……………….190,-
Serveres med en frisk fennikelsalat, syltet agurk,
sennepssaus og potetpure.
(Allergener: sennep, fisk, fløte, smør)

Bryggeburger 200g……………….194,-
Vår klassiker anrettes i en luftig brioche med dressing, salat, løk,
tomat, syltet agurk, pommes frites og chipotle-honning-alioli. Serveres
medium stekt om ikke annen stekegrad spesifiseres. (Viktig)
(Allergener: egg, hvetemel. smør, sennep og selleri)

Kyllingbryst fra Holte gård……………….190,-
Saftig kyllingbryst fra Holte gård anrettes med frisk
Sennep, sitronsaus og potetpure.
(Allergener: sennep, laktose)

Veganlasagne……………….181,-
Lasagne basert på veganske ingredienser. Aubergine, squash,
rød paprika, bønner, aromasopp og spinat i rik tomatsaus.
Allergener: selleri)

Ananasglaserte spareribs 250g………………..250,-
Nydelige ananasglaserte spareribs tilberedes til perfeksjon.
Serveres med rødkålsalat og pommes frites.
(Allergener: sennep, soya og gluten)

DESSERTER

Eplekake……………….128,-
Lun eplekake servert med vaniljeis.
(Allergener: egg, hvetemel, fløte, rømme, smør)