Vegetar

Vintersalat med holtefjell og valnøtter………………..182,-
Frisk babyleafsalat anrettes med smaksrik Holtefjell-ost,
sprø gresskarkjerner, cherrytomater, stangselleri, søte
granateplekjerner, hvitløkskrutonger og hummus.
(Allergener: ost, selleri, hvetemel)

Ovnsbakt spisskål med syltet pærekompott………………..182,-
Ovnsbakt spisskål anrettes med syltet pærekompott, holtefjell-ost,
sellerichips, karamelliserte valnøtter, syltet agurk og
en eple- og estragonvinaigrette.
(Allergener: smør, nøtter, ost)

Bakt blomkål med ørretrogn………………..182,-
bakt blomkål anrettes med jordskokkchips, ørretrogn, syltede grønnsaker, piquillo, paprika, jordskokkpure og estragonolje.
(Allergener: fisk, smør, fløte)

Dagens vegetarrett………………..182,-
Spør servitøren.