Trerettersmenyer

Meny #1

Smørstekte kamskjell med
syltet rabarbra
Milde kamskjell stekes varsomt og serveres med jordskokkpure, bacon, syltet agurk, syltet rabarbra, jordskokkchips og estragonolje.
(Allergener: hvetemel, fløte, smør, fisk, sennep)

WG WESZELI LANGENLOIS GRÛNER VELTINER
Niederrôsterreich, Østerrike
100% Grüner Veltiner
(0,3 gr sukker per. Liter)
*****
Lammecarré med
honning- og ølsaus
En saftig lammecarre stekes med rosa senter og serveres med piquillopure, saltbakt pastinakk, grønnkål, cherrytomater og en smaksrik honning- og ølsaus (Allergener: sennep, gluten, smør, selleri)

GR-174
Casa Gran del Siruana, Priorat, Spania
40% Cabernet Sauvignon, 35% Garnacha, 25% Carignan
(1,3 gr sukker per. Liter)
*****
Øvnsbakt eple med karamellskum
Et saftig eple bakes i ovn og serveres med luftig karamellskum,
kaneliskrem og karamelliserte valnøtter.
(Allergener: fløte, smør, nøtter, egg)

MUSCAT DE BEAUMES DE VENISE
J. Vidal-fleury, Rhône, Frankrike
(110 gr sukker per. Liter)

Tre retter: 595,-
Vinpakke fire glass: 460,-
Vinpakke fem glass: 575,-


Meny #2

Carpaccio med hylleblomst og estragon
Klassisk carpaccio får en ny vri når den serveres med vinaigrette av hylleblomst, holtefjell-ost, brent rødkål, hasselnøtter, reddik og estragonmajones
(Allergener: laktose, nøtter, egg, sennep)

ESPELT QUINZE ROURES .
Spelt, catalonia. Spania
50 % Garnacha Gris, 50 % Garnacha Blanca (1,5 gr sukker per. Liter)

*****
Kveite med serranoskinke
Den karakteristiske faste fisken serveres sprøstekt serranoskinke,
bakt jordskokk, purreløksaus og romanesco.
(Allergener: kveite, fløte, smør)

PRINCIPIANO LANGHE ROSSO
Ferdinando Principiano. Italia
50% Barbera, Dolcetto 30%, Nebbiolo 20%
(3 gr sukker per. Liter)

*****
Tiramisu med jorbær
Denne italienske fløyelsmyke klassikeren får en ny vri med nydelige jordbær. Vi serverer desserten med sjokoladeiskrem og sjokoladeflak.
(Allergener: fløte, egg, hvetemel)

PELLEGRINO PASSITO DI PANTELLERIA
DOC Pastelleria, Sicilia. Italia
(156 gr sukker per. Liter)

Tre retter: 595,-
Vinpakke fire glass: 460,-
Vinpakke fem glass: 575,-


Meny #3

Bryggas gode gammeldagse fiskesuppe
Kremet fiskesuppe med
dagens” fangst” av fisk.
(Allergener: fisk, selleri, smør, fløte, hvetemel)

DOMAINE DE LA PERRIERE SANCERRE BLANC
Gitton Père&Fils, Sancerre, Frankrike
100% Sauvignon Blanc.
(2 gr sukker per. Liter)

*****
Indrefilet av okse med fikensaus
Mør og saftig indrefilet av okse får følge av rosenkål, syltet gulrot,
potet- og selleripure, og en spennende fikensaus.
(Allergener: fløte, selleri, smør)

BARON DE LEY RESERVA
Baron De Ley, Rioja, Spania
100 % Tempranillo (1,9 gr sukker pr. liter)

*****

Sjokoladefondant med gorgonzola
En saftig sjokoladefondant med flytende kjerne serveres med frossen gorgonzola, bringebærsirup, honningstekte valnøtter og appelsinsorbet.
(Allergener: egg, nøtter, ost, hvetemel)

BRAASTAD PINEAU DES CHARENTES Braastad, Frankrike
(151 gr sukker per. Liter)

Tre retter: 595,-
Vinpakke fire glass: 460,-
Vinpakke fem glass: 575,-