Lunsjmeny

Smørbrød

Rekesmørbrød………………..168,-
Deilige reker på hjemmebakt brød i selskap av
majones, dill og sitron. (Allergener: skalldyr, hvetemel, egg )

Karbonadesmørbrød………………..129,-
Nystekt grovkvernet karbonade på et stykke hjemmebakt brød.
Serveres med stekt løk, sylteagurk og tomat. (Allergener: hvetemel,)

Smørbrød med dampet fisk og syltet rødløk………………..150,-
Dagens fiskefangst dampes og serveres på hjemmebakt brød med alioli av løpstikke, syltet rødløk, ørretrogn, friske reddiker og agurk.
(Allergener: fisk, hvetemel, egg, sennep)

Salater

Skalldyrsalat………………..182,-
Reker, krepsehaler og blåskjell serveres rikholdig på en seng av
salat. Dressing og hjemmebakt brød hører til.
(Allergener: skalldyr, bløtdyr, hvetemel, rømme (laktose)

Vintersalat med holtefjell og serranoskinke………………..182,-
Frisk babyleafsalat anrettes med smaksrik Holtefjell-ost, serranoskinke, sprø gresskarkjerner, cherrytomater, stangselleri, søte granateplekjerner, hvitløkskrutonger og hummus.
(Allergener: laktose, selleri, hvetemel)

Hovedretter

Dagens forretningslunsj………………..190,-
Dagens lunsjrett tilberedt av de beste råvarer (spør servitøren).

Tapaslunsj………………..pr. pers. 275,-
Et utvalg av våre beste tapas. (Allergener: spør servitøren)

God gammeldags fiskesuppe………………..168,-
Kremet fiskesuppe med dagens” fangst”.
(Allergener: laktose, hvetemel, fisk, selleri, skalldyr)

Bryggeburger………………..194,-
Vår klassiker anrettes i en luftig brioche med dressing, salat, løk, tomat,
syltet agurk, pommes frites og BBQ alioli. Serveres medium stekt
om ikke annen stekegrad spesifiseres. (Allergener: egg, hvetemel. smør)

Kremet risotto med chorizo og scampi………………..195,-
Nydelig kremet ris serveres med en surf and turf-miks av scampi og chorizo,
piquillo, alioli av løpstikke og syltet rødløk.
(Allergener: egg, smør, selleri, skalldyr og sennep)

Ovnsbakt laks med fennikel og ørretrogn………………..265,-
Filet av laks ovnsbakes til perfeksjon og serveres med fennikel,
syltet agurk, kremede sennepspoteter, ørretrogn og en spennende
hvitvin- og estragonsaus. (Allergener: fisk, smør, fløte, sennep, selleri)

Konfitert andelår med fikensaus………………..255,-
Andelåret confiteres lenge på lav varme og anrettes med kremet løk,
brent rødkål, en potet- og selleripore og fikensaus.
(Allergener: smør, fløte, selleri)

Dessert

Eplekake………………..128,-
Lun eplekake serveres med toffee-krem
(Allergener: egg, hvetemel, fløte, rømme)

Istallerken ”surprise”………………..152,-
En herlig symfoni bestående av noe av det beste kjøkkenet har å
by på av iskrem, sorbet og frisk frukt. (Allergener: egg, fløte)

Tiramisu med jordbærcoulis………………..155,-
Denne italienske fløyelsmyke klassikeren får en ny vri med nydelig jordbærcoulis.
Vi serverer desserten med sjokoladeiskrem og sjokoladeflak.
(Allergener: hvetemel, fløte, egg)