Kjøtt

Indrefilet av okse med fikensaus………………..358,-
Mør og saftig indrefilet av okse får følge av rosenkål, syltet gulrot,
potet- og selleripure, og en spennende fikensaus.
(Allergener: selleri, smør, fløte)

Lammecarré med Pedro Ximenez-saus………………..348,-
En saftig lammecarre stekes til rosa senter og serveres med piquillopure,
saltbakt pastinakk, grønnkål, cherrytomater og en smaksrik Pedro Ximenez-saus
(Allergener: selleri, sennep, smør, gluten)

Kyllingbryst fra Holtegård med sennep- og sitronsaus………………..330,-
Saftig kyllingbryst fra Holtegård anrettes med en smaksrik sennep- og
sitronsaus, bakt jordskokk, romanesco, sprø jordskokkchips og
potet-selleripure.
(Allergener: sennep, smør, fløte, selleri.)

Grillet hjortefilet med rødbetegele………………..345,-
Hjortefilet stekes rosa i senter og serveres med en kremet viltsaus,
honningbakt hvitløk, rødbetegele og smørstekt spisskål.
(Allergener: selleri, smør, fløte)