Forretter

Bryggas gode gammeldagse fiskesuppe……………….158,-
Kremet fiskesuppe med dagens” fangst” av fisk.
(Allergener: fisk, selleri, smør, fløte, hvetemel,)

Carpaccio med eple og estragon……………….160,-
Klassisk carpaccio får en ny vri når den serveres med eple-vinaigrette, holtefjell-ost, brent rødkål, hasselnøtter, reddik og estragonmajones.
(Allergener: laktose, nøtter, egg, sennep)

Ceviche med ingefær og koriander……………….159,-
Frisk ceviche av kolje serveres med bakt selleri, ingefær- og
koriandervinaigrette, urtesalat, pure av sort hvitløk, stangselleri
og pepperrot. (Allergener: fisk, selleri og skalldyr)

Smørstekte kamskjell med syltet rabarbra……………….165,-
Milde kamskjell stekes varsomt og serveres med jordskokkpure, bacon,
syltet agurk, syltet rabarbra, jordskokkchips og estragonolje.
(Allergener: skalldyr, smør, fløte)