Fisk

Pannestekt brefiflabb med løpstikkesmør………………..345,-
Herlig fast breiflabb tilberedes i panne og anrettes med en smaksrik
bisque, løpstikkesmør, potet- og selleripure, brokkolini, babygulrøtter
og hvitløkssalt. (Allergener: fisk, skalldyr, selleri, smør, fløte)

Laks med fennikel og estragon………………..335,
Norges mest anerkjente fisk ovnsbakes og serveres med fennikel,
syltet agurk, kremede sennepspoteter, ørretrogn og
en hvitvin- og estragonsaus.
(Allergener: fisk, selleri, fløte, sennep, smør)

Pannestekt filet av piggvar med salsa verde………………..355,-
Filet av piggvar stekes i panne og serveres med en smaksrik salsa verde,
bakt selleri, rødløk, stangselleri, kremede sennepspoteter og pepperrot.
(Allergener: fisk, smør, fløte, selleri, sennep)

Kveite med serranoskinke………………..345,-
Den karakteristiske faste fisken serveres sprøstekt serranoskinke,
bakt jordskokk, purreløksaus og romanesco.
(Allergener: fisk, fløte, smør)