Desserter

Sjokoladefondant………………..158,-
En saftig sjokoladefondant med flytende kjerne serveres bringebærsirup, honningstekte valnøtter og appelsinsorbet.
(Allergener: egg, nøtter og hvetemel)

Sitronterte med mandelkjeks………………..145,-
Sen sitronterte med sitroncurd anrettes med tørr marengs,
mandelkjeks og yoghurtiskrem.
(Allergener: hvetemel, laktose, egg)

Øvnsbakt eple med karamellskum………………..145,-
Et saftig eple bakes i ovn og serveres med luftig karamellskum,
kaneliskrem og karamelliserte valnøtter.
(Allergener: egg, fløte, hvetemel)

Tiramisu med jordbærcoulis………………..155,-
Denne italienske fløyelsmyke klassikeren får en frisk vri med nydelig jordbærcoulis.
Vi serverer desserten med sjokoladeiskrem og sjokoladeflak.
(Allergener: hvetemel, fløte, egg)

Ostefat med syltet pærekompott………………..160,-
Et lekkert ostefat med det beste kjøkkenet har å by på av ost,
anrettes med karamelliserte valnøtter, syltet pærekompott og kjeks.
(Allergener: hvetemel, nøtter, laktose)