Lunsj- og utemeny

Menyen serveres inne frem til 16.00 og ute hele dagen

SMØRBRØD

Rekesmørbrød………………..168,-
Håndpillede reker på hjemmebakt brød med salat,
majones og sitron.
(Allergener: Hvetemel, reker, egg)

Karbonadesmørbrød………………..129,-
Karbonadesmørbrød på hjemmebakt brød med
stekt løk og tomat.
(Allergener: Hvetemel, soya, melk)

Smørbrød med krabbesalat………………..168,-
Sommerlig smørbrød med krabbe, alioli, ørretrogn, reddik,
dill og sprø søtpotetchips.
(Allergener: krabbe, egg, hvetemel, sennep, fisk)

SALATER

Skalldyrsalat………………..181,-
Håndpillede reker, krepsehaler og blåskjell serveres rikholdig
på en seng av salat. Dressing og hjemmebakt brød hører til.
(Allergener: reker, kreps, bløtdyr, hvetemel, rømme)

Sommersalat med chevre og jordbær………………..181,
Sommerlig salat med chevre, jordbær, syltet røtløk, gulbeter, karamelliserte valnøtter og en sitron- og honningdressing.
(Allergener: geitost, valnøtter, egg, sennep)

TAPAS

Tapaslunsj………………..pr. pers. 182,-
Serranoskinke, ost, oliven, brød & alioli, kylling i hvitløk,
albóndigas (kjøttboller) og dip.
(Allergener: egg, ost)

Tapas stor………………..pr. pers. 246,-
Serranoskinke, ost, oliven, brød & alioli, kylling i hvitløk,
albóndigas (kjøttboller), stekte chorizopølse,
patatas bravas og dip.
(Allergener: egg, ost, sennep, selleri)

Tapas luksus………………..pr. pers. 289,-
Serranoskinke, ost, oliven, brød & alioli, kylling i hvitløk,
albóndigas (kjøttboller), stekte chorizopølse,
patatas bravas og dip.
+ to tilleggsvalg etter eget ønske.
(Allergener: egg, skalldyr, gluten, ost, sennep, selleri)

TILLEGGSVALG TIL TAPAS

Marinerte scampi………………..68,-
Ensaladilla (spansk potetsalat)………………..58,-
Costillas de cerdo (spareribs)………………..65,-
Ristet sopp i hvitløk………………..58,-
(Allergener: egg, skalldyr, gluten, ost, fisk, sennep, selleri)

HOVEDRETTER

God gammeldags fiskesuppe………………..168,-
Kremet fiskesuppe med dagens” fangst” av fisk.
(Allergener: Fløte, smør, hvetemel, fisk, selleri, skalldyr)

Blåskjell Provençale………………..270,-
Hvitvinsdampede kremede blåskjell med inspirasjon fra
Middelhavsområdene. (Allergener: Bløtdyr, fløte)

Laks med fennikel og sennep………………..285,-
Serveres med en frisk fennikelsalat, syltet agurk, ørretrogn, sennepssaus og morenepoteter med timian og hvitløk.
(Allergener: sennep, fisk, fløte, smør)

Neptuns kongekrabbetallerken………………..395,-
300 gr. kongekrabbe serveres med en sommerlig potetsalat med tunfisk, hjemmebakt brød, smør, majones, sitron og urteolje.
(Allergener: kongekrabbe, smør, tunfisk, egg og hvetemel)

Bryggeburger 200g………………..194,-
Vår klassiker anrettes i en luftig brioche med dressing, salat, løk,
tomat, syltet agurk, pommes frites og chipotle-honning-alioli. Serveres
medium stekt om ikke annen stekegrad spesifiseres. (Viktig)
(Allergener: egg, hvetemel. smør, sennep, selleri)

Biffanretning på brød………………..195,-
Serveres med hjemmebakt brød, rødkålsalat, syltet rødløk, granateplekjerner, sellerichips, kapers og chipotle-honning-alioli. (Allergener: egg, selleri og hvetemel)

Ananasglaserte spareribs 250g………………..250,-
Nydelige ananasglaserte spareribs tilberedes til perfeksjon.
Serveres med rødkålsalat og pommes frites.
(Allergener: sennep, soya og gluten)

Braisert lammeskank………………..295,-
Mør lammeskank anrettes med rød spisskål, aspargesbønner, potetpure og løpstikkesaus (Allergener: smør, fløte, selleri)

DESSERTER

Sjokoladekake med hasselnøtter………………..155,-
En rik sjokoladekake med hasselnøtter serveres med friske sommerbær, yoghurt-is og silkemyk salt-karamellsaus.
(Allergener: nøtter, egg, laktose)

Istallerken ”Surprise”………………..152,-
Et assortert utvalg av våre sorbeter og is, med frisk
frukt og coulis. (Allergener: Egg, fløte)

Eplekake………………..128,-
Lun eplekake servert med vaniljeis.
(Allergener: egg, hvetemel, fløte, rømme, smør)