Forretter

Bryggas gode gammeldagse fiskesuppe………………..158,-
Kremet fiskesuppe med dagens” fangst” av fisk.
(Allergener: Smør, fløte, fisk, skalldyr, hvetemel, bløtdyr, selleri)

Blåskjell Provençale………………..165,-
Vår sommerklassiker er endelig tilbake. Vi serverer våre
hvitvinsdampede blåskjell i en kremet saus.
(Allergener: bløtdyr, fløte)

Bakt blomkål med parmesanskum………………..158,-
Ovnsbakt blomkål serveres med ørretrogn, syltede beter, sprø
solsikkekjerner, urtesalat, granateplekjerner og brødchips.
(Allergener: laktose, fisk, hvetemel)

Carpaccio med estragon og Holtefjell-ost………………..165,-
Delikate skiver av et mørt storfekjøtt anrettes med eplevinaigrette,
brent rødkål, hasselnøtter, reddik, estragonmajones og kapers.
(Allergener: laktose, nøtter, egg, sennep)

Bringebærgravet kveite………………..165,-
kveite graves og serveres med bringebær, søtpotetchips,
syltet agurk, koriander- og chilimajones og urtesalat
og friske cherrytomater
(Allergener: fisk, egg og sennep)