Desserter

Sjokoladekake med hasselnøtter………………..158,-
En rik sjokoladekake med hasselnøtter serveres med friske
sommerbær, yoghurt-is og silkemyk salt-karamellsaus
(Allergener: nøtter, egg, laktose)

Pasjonsfrukt-Pannacotta med kokos………………..145,-
Den italienske klassikeren har blitt tilsatt en sommerlig smak av
Pasjonsfrukt. Anrettes med kokoskrem, havrecrumble
med honning og frisk mangosorbet.
(Allergener: laktose)

Skyr-terte med kaffe og vanilje………………..150,-
Skyr-terte smaksatt med kaffe og vanilje, og serveres med sprø
sjokoladecrumble, pure av syltede jordbær og jordbær-iskrem.
(Allergener: laktose, hvetemel, egg)

Ovnsbakt eple med karamellskum………………..145,-
Et saftig eple bakes i ovn og serveres med luftig karamellskum,
kaneliskrem og karamelliserte valnøtter.
Allergener: egg, laktose, valnøtt)