Lunsjmeny

Smørbrød

Rekesmørbrød…………………155,-
Deilige reker på hjemmebakt brød i selskap av
majones, dill og sitron. (Allergener: skalldyr, hvetemel, egg )

Karbonadesmørbrød…………………115,-
Nystekt grovkvernet karbonade på et stykke hjemmebakt brød.
Serveres med stekt løk, sylteagurk og tomat. (Allergener: hvetemel, melk)

Smørbrød med ovnsbakt fisk og tomatconcasse…………………150,-
Dagens fiskefangst bakes og serveres på hjemmebakt brød med
tomatconcasse og hjemmelaget remoulade. (Allergener: fisk, hvetemel, egg)

Salater

Skalldyrsalat…………………175,-
Reker, krepsehaler og blåskjell serveres rikholdig på en seng av
salat. Dressing og hjemmebakt brød hører til.
(Allergener: skalldyr, bløtdyr, hvetemel, rømme)

Vintersalat med chorizo og tzatziki…………………175,-
Sterke smaker fra Spania og Hellas kombineres i en lun vintersalat. Salaten anrettes med spansk chorizo og gresk tzatziki samt lune byggryn.
(Allergener: youghurt, byggryn)

Hovedretter

Dagens forretningslunsj…………………185,-
Dagens lunsjrett tilberedt av de beste råvarer (spør servitøren).

Tapaslunsj…………………pr. pers. 270,-
Et utvalg av våre beste tapas. (Allergener: spør servitøren)

God gammeldags fiskesuppe…………………165,-
Kremet fiskesuppe med dagens” fangst”.
(Allergener: fløte, smør, hvetemel, fisk, selleri, skalldyr)

Bryggeburger…………………189,-
Vår klassiker anrettes i en luftig brioche med dressing, salat, løk, tomat,
syltet agurk, pommes frites og BBQ alioli. Serveres medium stekt
om ikke annen stekegrad spesifiseres. (Allergener: egg, hvetemel. smør)

Vintersuppe med potet og bacon…………………165,-
En varm fløyelsmyk suppe av potet og purre, anrettes med bacon,
krutonger, tomat og vårløk. (Allergener: hvetemel, smør, fløte, selleri)

Ovnsbakt laksefilet med gulrot- og fennikelsalat…………………195,-
Filet av laks bakes i ovn og serveres med gulrot- og fennikelsalat, urtebakte amandinepoteter og hvitvinssaus. (Allergener: fisk, smør, fløte)

Pasta med havets delikatesser…………………195,-
Pasta al dente serveres med dagens utvalg av fisk og skalldyr,
kremet skalldyrsaus og en frisk urtesalat.
(Allergener: ost, smør, fløte, hvetemel)

Kyllingbryst fylt med ricotta og spinat…………………195,-
Saftig og mør kyllingfilet fylles med ricotta og spinat, pakkes i bacon og
serveres med cousous, grønnsaker og en rik ostesaus med urter.
(Allergener: smør, fløte, selleri)

Dessert

Eplekake…………………115,-
Lun eplekake serveres med vaniljeiskrem
(Allergener: egg, hvetemel, fløte, rømme)

Istallerken ”surprise” …………………140,-
En herlig symfoni bestående av noe av det beste kjøkkenet har å
by på av iskrem, sorbet og frisk frukt. (Allergener: egg, fløte)

Tiramisu med hvit sjokolade…………………150,-
Denne italienske fløyelsmyke klassikeren får en ny vri med hvit sjokolade.
Vi serverer desserten med en spennende nougatiskrem.
(Allergener: hvetemel, fløte, egg, hasselnøtter, mascarpone ost)