Kjøtt

Indrefilet av okse med sennep- og chipotlesaus…………………355,-
Mør og saftig indrefilet av okse får følge av sopp pure, saltbakt løk, urtebakte amandinepoteter og en spennende sennep- og chipotlesaus.
(Allergener: selleri, smør, fløte, sennep)

Lammecarré med chevre…………………360,-
En saftig lammecarre stekes med rosa senter og serveres med en smakrsik
rødløksterte med chevre, potetpure med rødbeter og rosmarinsaus.
(Allergener: selleri, chevre, hvetemel, smør, fløte)

Hjortemørbrad med gorgonzola…………………360,-
Smaksrik hjortemørbrad braiseres, anrettes med sopp fylt med gorgonzola og kongeøsterssopp, rognebærsaus og fondantpoteter.
(Allergener: selleri, gorgonzola, smør, fløte)

Andebryst med tranebærglaze…………………355,-
Rosastekt andebryst serveres med bakt endivesalat, spinat, grillet hjertesalat,
røstipotet og tranebærglaze.
(Allergener: selleri, smør)